Honor X20’in fiyat bilgisi ortaya çıktı

Honor, 12 Ağustos'ta şirketin Honor Magic 3 ve Honor X20 dahil olmak üzere yeni nesil premium akıllı telefonlarını piyasaya sürmesinin beklendiği bir etkinlik planladı. Lansman etkinliğine az kalırken, yaklaşan telefonlarla ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı.

En son gelişmede, yakında çıkacak olan Honor X20 akıllı telefonun perakende ambalajının bulanık bir görüntüsü online olarak sızdırıldı. Sızan fotoğraf ayrıca cihazın 262 dolara dönüşeceğini ortaya koyuyor.

Akıllı telefon firma sitesinde ön siparişe açıldı ve markanın teaser görüntüleri, ekranın sol tarafında öne bakan tasarımı ve arkada üçlü kamera kurulumunu barındırmak için bir delikli kesim ortaya çıkardı.

Spesifikasyonlara gelince, cihazın 2376 x 1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip 6.67 inç LCD ekrana sahip olduğu ve 120Hz yenileme hızının yanı sıra, yüzde 94,4’lük yüksek ekran-gövde oranı sunduğu söyleniyor.

İlgili Makaleler

Kaputun altında, cihazın TSMC’nin 6nm işlemi kullanılarak oluşturulan MediaTek Dimensity 900 yonga seti tarafından desteklenmesi bekleniyor. LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 dahili depolamayı paketlemesi bekleniyor.

Kamera bölümünde 64 megapiksel birincil sensör, 2 megapiksel alan derinliği sensörü ve 2 megapiksel makro lens içeren arka tarafta üçlü kamera kurulumu olacak. Ön tarafta, kullanıcıların selfie çekmesine ve görüntülü görüşme yapmasına izin veren 16 megapiksellik bir snapper olması muhtemel.

4.300 mAh pil ile çalışacak olan akıllı telefon, 66W hızlı şarj teknolojisini de destekleyecek. Şirket, akıllı telefonlarında Android kullanmaya başlamak için izin aldığından, telefon GMS destekli Google sertifikalı Android işletim sistemini çalıştıracak gibi.

Honor X20 ile birlikte, akıllı telefon üreticisi aynı gün amiral gemisi Honor Magic 3 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve bu, şimdiden büyük perakendecilerde ön siparişe açıldı. Cihaz iki modelle gelecek: Honor Magic 3 ve Honor Magic 3 Pro. 12 Ağustos etkinliğinde piyasaya sürülecek olan ürünler küresel bir çıkışa sahip olacak, ancak bunların stok durumu bilgileri gizli tutuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu