Huawei Band 6 Türk kullanıcılarla buluşmaya hazır

Kısa bir süre önce Huawei Band 6'i duyuran firma, daha sonra satışlarına Asya kıtasından başlayarak Avrupa'ya taşıdı.

Huawei akıllı bileklikleri ülkemizde rağbet gören markalardan biri. Özellikle klasik modellerinin aksine kendine has bir tasarımı olması tercih edilmesinin nedenlerinden biri.

Huawei, özellikle Amerika ambargosu ile başlayan süreçten sonra akıllı telefon dışındaki diğer ürünleri için daha kayda değer geliştirmeler yapıyor. Bu cihaz gruplarından biri de akıllı bileklikler. Kısa bir süre önce Huawei Band 6‘i duyuran firma daha sonra satışlarına Asya kıtasından başlayarak Avrupa’ya taşıdı.

Ülkemizde de şu an satın alınabilir duruma geldi. Türkiye’de 549 TL‘den satışa sunuldu. Şu an Huawei’nin resmi Türkiye sitesinden satın alınabilen cihaz, kısa sürede diğer pazar yerlerinde de satışa çıkarılacak.

İlgili Makaleler

Cihazın özelliklerine gelecek olursak, tasarım yönünden cihaz yüzde 64 ekran – gövde oranına sahip. 1,47 inç AMOLED FullView ekranı kullanılıyor. Kayda değer, daha doğrusu en büyük özelliği ise akıllı bileklik için çok önemli olan kullanım süresi. Cihaz tam dolu batarya ile beraber 2 haftalık bir kullanım süresi sunuyor.

Ekran çözünürlüğü bakımından cihazda 194 x 368 ve 282 PPI çözünürlüğe sahip 1,47 inç AMOLED FullView ekran kullanılıyor. Bir önceki modeli ile karşılaştırıldığında ekran, yüzde 148 büyütülerek ekran – gövde oranı yüzde 64 çıkarılmış durumda. Huawei Band 6, aktarıldığı kadarıyla iç ve dış mekanda koşu, bisiklet ve ip atlama gibi 11 profesyonel egzersiz modu, karate, basketbol ve dans türleri dahil olmak üzere toplamda 85 tane ayrı egzersiz moduna sahip. Cihazı resmi sitesinden almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu