Huawei Band 6 görücüye çıktı

Huawei'nin yeni akıllı bilekliği Huawei Band 6, bir önceki serilere göre çok daha üst özellikler ile kullanıcıların karşısına çıktı.

Kısa bir süre önce Xiaomi Mi Band 6 çıkmıştı, şimdi ise Huawei bu akıllı bilekliğe bir nevi rakip olarak Band 6’yı tanıttı. Huawei’nin Band 6 ile Xiaomi’nin akıllı bilekliğine benzer özellikte bir ürün çıkardığını söylenebilir. Ek olarak, Huawei Band 5’in olmadığını Huawei Band 4’den direkt 6’ye geçildiğini belirtmekte fayda var.

Öncelikle, Huawei Band 6’nın 14 güne varan bir kullanım süresi yani pil ömrü bulunuyor. 194 x 368 piksel çözünürlüklü 1.47 inç AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Selefi Band 4’e kıyasla %148 daha büyük bir ekrana ev sahipliği yapan akıllı bileklik, %42 oranında da daha iyi ekran/kasa oran ile kullanıcılara sunuluyor. Android 6.0 veya iOS 9 üstü işletim sistemli cihazlarla çalışabiliyor.

Kalp atış hızı, SpO2 kan/oksijen saturasyonu ve adet döngüsü takibi ile uyku ve stres izleme fonksiyonları Huawei Band 6’nın sağlık özellikleri arasında yer alıyor. Akıllı bileklik ayrıca desteklediği 96 farklı egzersiz modunu algılayabilecek özellikte. Kalp atışları, hızı, yürüme, koşma, yokuş gibi temel tüm özelliklere sahip. Yani egzersiz için birebir olduğunu söyleyelim.

Cihazın renk çeşitliği de mevcut. Siyah, turuncu ve yeşil renklere sahipken ayrı olarak kısa sürede cihazın sadece kayışları için farklı renk seçenekleri de sunulacak. Cihazın etiket fiyatı 50 dolar olarak belirlenmiş durumda. Yakın sürede ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu