Huawei, otomasyon çözümü AntRobot RPA 2.0 ile verimliliği artırıyor

Operasyonlarındaki iş gücünü azaltarak verimliliği artırmayı hedefleyen Huawei, AntRobot RPA 2.0 robotik süreç otomasyonunu tanıttı.

Üretim süreçlerindeki verimliliği artırmayı hedefleyen Çinli teknoloji devi Huawei, dijital dönüşüm sürecini yeni otomasyon çözümüyle hızlandırdı. Şirket, AntRobot RPA 2.0 robotik süreç otomasyonu ile müşteri hizmetleri ve iş operasyonlarında daha verimli ve hızlı bir süreç elde etmeyi hedefliyor. AntRobot RPA 2.0 çözümü manuel iş gücüne dayalı görevleri 7/24 otomatik olarak üst düzey verimlilik ve doğruluk ile gerçekleştirebiliyor.

Huawei yetkilileri, AntRobot RPA 2.0’ın Küresel Teknik Hizmetler Departmanı (GTS) tarafından geliştirildiğini aktarıyor. Bu otomasyon çözümünün ortaya çıkmasındaki asıl amaç ise teknik uzmanların teslimat sürecinde ve BT araçlarında karşılaştıkları sorunlara yardımcı olmak. Bu süreçlerin otomatikleştirilmesiyle uzmanlar, sadece nasıl daha iyi hizmet verebileceklerine odaklanacak.

AntRobot RPA ürünleri, operasyonların yanı sıra Huawei’nin üretim, perakende, tedarik zinciri, finans, bilişim, insan kaynakları ve diğer departmanlarında da kullanılıyor. Bu otomasyon çözümü, şirket içi işlerin daha stabil ve verimli olmasına da yardımcı oluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu