Instagram kullanıcılarına müjde: Video düzenlemede devrim niteliğinde yenilikler!

Video düzenleyicide bireysel kliplerin ölçeklendirilmesi, kırpılması ve döndürülmesi gibi yeni özellikler test ediliyor.

Instagram, içerik oluşturucular ve kullanıcılar için yeni video düzenleme araçları, Reels iyileştirmeleri ve bir dizi yeni kamera filtresi sunan büyük bir güncelleme yayınlıyor. Bu haftadan başlayarak, Instagram uygulaması içindeki video düzenleyicide bireysel kliplerin ölçeklendirilmesi, kırpılması ve döndürülmesi gibi yeni özellikler test ediliyor. Ayrıca, video düzenleyicide geri alma ve yeniden yapma seçenekleri de sunulacak.

Instagram Reels
Instagram Reels

Reels için yapılan diğer bir iyileştirme, kullanıcıların klip havuzundan sesli klipler ekleyebilmelerini sağlıyor. Ayrıca, seçili ülkelerde şimdi kullanılabilen 10 yeni İngilizce metinden konuşmaya ses ekleme ve yüzlerce dilde kullanılabilen altı yeni metin fontu ve stili de büyük güncellemenin bir parçası. Bunun yanı sıra, Instagram’ın Segment Anything AI modeli tarafından desteklenen, kamera rulosundan veya Instagram’da uygun fotoğraflar ve videolardan kişiselleştirilmiş çıkartmalar oluşturabilme yeteneği de test ediliyor. Yeni fotoğraf filtreleri artık Gönderilerde kullanılabilir durumda ve Instagram, kullanıcıların düzenleme sırasında ihtiyaç duydukları araçları bulmalarını kolaylaştırmak için arayüzü sadeleştirdi​​​​​​​​​​.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu