Intel, Curie modülünü ve Oakley ile işbirliğini duyurdu

Krzanich şifre problemlerine yönelik Intel tarafından geliştirilen yeni çözüm True Key’in de dahil olduğu yıl sonuna kadar duyurulacak ürünlerin sağladığı olanakları gösterdi. Yüz ve parmak izi tanıma gibi kişisel özelliklere dayalı yeni çapraz platform uygulaması True Key bağlanmayı çok daha kolay ve güvenli bir hale getiriyor. True Key, iOS, Android, Windows, Mac işletim sistemleri ve tüm tarayıcılar tarafından destekleniyor. Aynı zamanda HP ve Lenovo cihazlara önceden yüklenmiş şekilde gelecek olan True Key uygulaması önümüzdeki aylarda McAfee LiveSafe’in de bir parçası olacak.
Krzanich, Hilton, Jaguar Land Rover, San Francisco Uluslararası Havaalanı ve Mariott gibi markaları içeren yeni kablosuz şarj çözümleri alanındaki işbirliklerine de dikkat çekti. Bu işbirliklerinin kablosuz şarj çözümlerine yönelik deneme ve geliştirme gerçekleştireceğini söyleyen Krzanich Mariott markaları arasında bulunan JW Marriott*, Marriott, Renaissance*, Courtyard* ve Residence Inn* markalarında kablosuz şarj çözümlerinin kullanılacağını belirtti.
Intel RealSense kameraların ve yepyeni sürükleyici uygulamaların, bu çeyrekte piyasaya çıkacak 5. Nesil Intel Core işlemciler içeren 2’si 1 arada bilgisayarlar, tabletler ve All-in-one PC’lerde bulunacağını söyledi.
HP Yazıcı ve Kişisel Sistemler Başkan Yardımcısı Dion Weisler ise HP’nin gerçeklik ekosistemi üzerinde çalıştığını söyleyerek Intel® Core™ i7 işlemcilerin HP’nin yeni HP Multi Jet Fusion teknolojisinde kullanılacağını söyledi. Weisler aynı zamanda Intel teknolojilerinin 3D yazıcılar alanında oldukça kritik bir önemi olduğunu söyledi.

Zeka heryerde

Krzanich yaptığı açıklamada insanların günlük hayatının birçok alanını yeniden şekillendirmeye yardımcı olan bağlantılı bilişim zekâsındaki artışın yaşandığı pek çok alandan söz etti. Robotların ve multicopter insansız hava araçlarının kullanımına yönelik günlük hayattan örnekler gösterdi. Intel RealSense kameraların karmaşık problemlerdeki sezgisel ve görüş odaklı çarpışma engelleme yeteneklerini sergiledi. Sunumda verilen bir örnekte Ascending Technologies’in Intel RealSense kameraları kullanarak akıllı ve güvenli multicopter insansız hava araçlarının ortaya çıkmasını sağladığı belirtildi. Ayrıca iRobot ve Intel işbirliği akıllı robot platformları alanda yeni teknolojilerin araştırılmasına imkân veriyor.

Önceki sayfa 1 2

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu