İşinizi dijital ortama taşıyarak verimliliği artırın

  • Eski verilerinizi yorulmadan dijitale taşıyın

Notları, dokümanları ve bu tarz materyalleri dijital olarak aktarabilen araçların ve becerilerin olması iyi bir şey. Ancak bu kağıt faturaları, fişleri, belgeleri, kartvizitleri, ürün broşürlerini veya başka basılı materyalleri almayı bırakacağınız anlamına gelmiyor.
Basılı yardımcı kaynakları en aza indirmenin en iyi yollarından biri mümkün olduğunca tüm belgeleri dijitale taşımanızdan geçiyor. Bunun en kolay yolu ise Scanner Pro gibi bir akıllı telefon uygulamasını kullanmak. Bu tarz uygulamalar kartvizitlerden, fiziki çıktılara kadar her şeyi kolay bir şekilde tarayabilir. Bu taramanın ne kadar kaliteli olacağı ışık gibi ortam özelliklerinden cep telefonunuzun kamerasının kalitesine kadar birçok değişkene bağlıdır.

Doxie Go Wi-Fi, iPad ve iPhone’a kablosuz bir şekilde tarama yapmanıza izin verirken, Doxie Flip tarama noktasına yerleştirilemeyecek türde materyallerin taranmasına izin veren taşınabilir düz platform bir scanner olarak tarif edilebilir.
Doxie Go Wi-Fi, iPad ve iPhone’a kablosuz bir şekilde tarama yapmanıza izin verirken, Doxie Flip tarama noktasına yerleştirilemeyecek türde materyallerin taranmasına izin veren taşınabilir düz platform bir scanner olarak tarif edilebilir.
Daha sağlıklı bir alternatif ise NeatConnect Wi-Fi scanner gibi belgeleri, OneNote veya Evernote gibi platformlarınıza otomatik şekilde tarayabilecek bir scanner kullanmak olabilir. Doxie Go Wi-Fi ve Doxie Flip gibi pille çalışan taşınabilir tarayıcılar da mevcut. Doxie Go Wi-Fi, iPad ve iPhone’a kablosuz bir şekilde tarama yapmanıza izin verirken, Doxie Flip tarama noktasına yerleştirilemeyecek türde materyallerin taranmasına izin veren taşınabilir düz platform bir scanner olarak tarif edilebilir.
Son olarak bir masaüstü scanner olarak Fujitsu ScanSnap PV600 de dergi ve kitapların dijitale dönüştürülmesini kolaylaştırır. Taramanın USB ile bağlı bir bilgisayara yapılması yaklaşık 3 saniye sürer. Sayfalardaki eğrilik tarayıcının yazılımı ile otomatik bir şekilde düzleştirilir ve bu da tarama işleminin yüksek kalitede olmasını sağlar. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak ScanSnap PV600 sayesinde fikirlerinizi ve notlarınızı fiziki bir not defterine tutmayı sürdürebilir, günün sonunda fiziki sayfaları dijitale kolay bir şekilde aktarabilirsiniz.
Tüm bu çözümler, büyük bir buzdağı olan işinizi dijitalleştirme süreci için ufak öneriler. İşiniz ve iş süreçlerinize göre en uygun olabilecek yüzlerce araç bulunuyor. Tüm bu araçlar sayesinde tek bir sayfa çıktı almadan iş süreçlerinizi yerine getirmeniz mümkün.

Önceki sayfa 1 2 3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu