James Bond replikleri ile çöpçatanlık yapan yapay zeka

American Psycho ve James Bond filmlerinden alıntılar kullanılarak flört uygulamalarına kısa mesajlar gönderen bir yapay zeka yaratıldı.

Ethan Keizer, yalnızca American Psycho ve James Bond filmlerinden alıntılar kullanarak flört uygulamalarına kısa mesajlar gönderen bir yapay zeka programı yarattı. O zamandan beri New York’ta aynı anda 49.000 kadınla çıkabildi. Keizer ilk olarak Ocak ayında programını detaylandıran ve uygulamada viral hale gelen bir TikTok videosu yayınladı. Videoda Keizer, tüm büyük flört uygulamalarını tersine çevirdiğini ve bir veritabanında 49.000 flört profilini sakladığını açıkladı. Bunlardan 5000 tanesi Keizer ile iletişime geçmek istedi!

Ben Bond, yapay zeka Bond…

Keizer, 5.000 kadının tamamıyla konuşmak için American Psycho ve James Bond filmlerindeki Patrick Bateman karakterlerinden alıntılar kullanarak mesajlar gönderen bir yapay zeka geliştirdi. Keizer o kadar başarılıydı ki 500 kadın ona telefon numaralarını verdi. Keiser’in programı, TikTok’ta çevrimiçi flört hakkında bir tartışma başlattı. Pek çok kullanıcı, Keizer’ın esasen bu kadınları avladığına inanıyordu ve bir bilgisayar programıyla konuştuklarını fark ettiklerinde potansiyel olarak duygularını incitebilirdi. Ancak ılımlı bir grup da “Oyuncudan nefret etmeyin, oyundan nefret edin” diyor.

Keizer, TikTok’un Perşembe günü hesabına gönderdiği bir takipte, “Yani, New York’ta aynı anda 49.000 kadınla nasıl çıktığımı yüklediğim bu video için birçok insan bana kızıyor” dedi. “Bazı insanlar bunun yanlış olduğunu ve kendimi kötü hissetmem gerektiğini çünkü birinin canını yakabileceğini ve hayalet gibi hissedebileceklerini ve insanların duygularıyla oynamamam gerektiğini söyledi” diye ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu