Küresel Siber Yenilik Zirvesi geniş katılımla geri döndü

Zirvenin ve katılımcıların ortak hedefi farklı sektörleri siber savunma anlamında güçlendirmek.

“Siber Güvenliğin Davos’u” olarak bilinen Küresel Siber Yenilik Zirvesi (GCIS), bu yıl önde gelen Global 2000 CISO yöneticileri, siber teknoloji yenilikçileri, politikada öne çıkan isimleri ve siber yatırım topluluğu üyelerinden oluşan önde gelen bir grubu bir araya getirmek için geri döndü. Zirvenin ve katılımcıların ortak hedefi farklı sektörleri siber savunma anlamında güçlendirmek.

Siber Güvenlik ve Altyapı Güvenliği Ajansı (CISA), Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) ve Ulusal Siber Direktör Ofisi (ONCD) temsilcilerinin yer aldığı Küresel Siber Yenilik Zirvesi, iki gün boyunca ABD’de Baltimore’da toplandı. Siber tehditlerin ve savunmanın geleceği üzerine stratejik ve kimi zaman da politik tartışmalar yaşandı. Bir NSA sözcüsü, “Ulusal Güvenlik Ajansı, Küresel Siber Yenilik Zirvesi’nin misyon hedefini destekliyor ve programın 2019’daki başlangıcından bu yana Rob Joyce’u katkıda bulunan bir düşünce lideri olarak öne çıkarıyor.” dedi.

Fortune 100 CISO’larından topluluğun düşünce liderlerini, yenilikçi siber güvenlik şirketlerinin CEO’larını, risk sermayedarlarını, politika yapıcıları ve istihbarat topluluğunu bir araya getiren bu konferans, siber güvenlik alanında yakın zamanda etkilerini gösterecek gibi duruyor. 2023 Küresel Siber İnovasyon Zirvesi’nin tarihi 24-27 Nisan 2023 olarak belirlendi Hatta mekan ise The Sagamore Pendry Hotel’de gerçekleşecek. Sadece davetiye ile katılımın gerçekleştiği zirveye [email protected] adresiyle iletişime geçerek katılma şansı elde edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu