Kyocera’nın yeni yazıcılarına tasarım ödülü

Kyocera’nın yeni A4 renkli ve siyah beyaz çok fonksiyonlu fotokopi makineleri ECOSYS M5526cdn ve M2640idw ile yeni A4 renkli ve siyah beyaz yazıcıları ECOSYS P5026cdw ve P2040dw 2016 İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Ürünler, ofiste masaüstü kullanıma olanak veren basit ve kompakt tasarımı, kullanışlı oluşu, düşük seste çalışması ve toner kartuşunun kolayca değiştirilebilir olmasıyla dikkat çekiyor.

Ürünlerin düşük seste çalışabiliyor oluşu, masaüstü kullanıma ve ofislerin resepsiyon alanlarında kullanıma olanak veriyor. Hızlı iş akışını sağlamak için ilk çıktı sürelerinin kısaltılması aynı zamanda verimliliği de artırıyor. Ofis düzenine uyum sağlamak için, standart kablosuz ağ fonksiyonu sayesinde esnek kurulum mümkün. Ürünler, tüketiciler tarafından üstlenilen bakım işlerini düzene sokan çeşitli çok fonksiyonlu fotokopi makineleri ve yazıcılar için grup ayarlarını da içeren önemli fonksiyonlarla donatılmış uzaktan yönetim aracıyla birlikte geliyor.

KYOCERA Bilgitaş İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Türkay Terzigil konuyla ilgili görüşlerini “Bu ürünler kompakt tasarımı ve düşük seste çalışması gibi niteliklerin yanı sıra operasyonel etkinlik, farklı özellikleri içeren uzaktan yönetim aracı ve grup ayarlarını da içermektedir. Cihazın kasası kompakt ve operasyon paneli net ve kullanımı kolaydır. İşlerlik ve bakım rahatlığı da dahil olmak üzere tüm tasarım, sorunsuz bir dokümantasyon sağlamak üzere oluşturulmuştur.“ şeklinde belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu