LG, CES 2024’e tuhaf saplı bir 4K projektör getiriyor!

CineBeam Qube, LG'nin "minimalist" olarak adlandırdığı şık bir tasarıma sahip çok sayıda yüksek teknoloji ürünü zil ve ıslık içeriyor.

LG, CES 2024’te CineBeam Qube adını verdiği yeni ve minimalist tasarımlı 4K projektörünü tanıtacak. Projektörü resmi olarak Ocak ayı başlarında CES 2024’te tanıtacak, ancak şirket meraklı tüketicilere erken bir bakış sunuyor. CineBeam Qube, LG’nin “minimalist” olarak adlandırdığı şık bir tasarıma sahip çok sayıda yüksek teknoloji ürünü zil ve ıslık içeriyor. Ayrıca kranka benzeyen bir tutamak da var.

Evet, bu şeyin gerçek bir kolu var. CineBeam Qube taşınabilirlik için tasarlanmış. Yaklaşık üç kilo kadar hafif ve kare form faktörü hemen hemen her yere yerleştirilmesini kolaylaştırıyor. 360 derece dönebilen tutma kolu da yerleştirmeye yardımcı olur. LG bunu “mevcut en küçük projektörlerden biri” olarak adlandırıyor.

LG, CES 2024'e Tuhaf Saplı Bir 4K Projektör Getiriyor!
LG, CES 2024’e Tuhaf Saplı Bir 4K Projektör Getiriyor!

Elbette herhangi bir projektörün en önemli parçası projeksiyondur. Qube, 120 inçe kadar 4K UHD (3.840 x 2.160) çözünürlüklü görüntüler yansıtır. RGB lazer ışık kaynağı, 450.000:1 kontrast oranı ve DCI-P3 renk gamının yüzde 154 kapsamı var. Bu özelliklerle Reacher’ın o bölümü gerçekten çok ses getirecek.

İçerik akışından bahsetmişken, projektör LG webOS 6.0 üzerinde çalışıyor ve Prime Video, Disney+, Netflix ve YouTube dahil tüm büyük akış hizmetlerine erişim sunuyor. Ancak Prime Video herkese reklam dayatmak üzere ve hiçbir şey projektör tabanlı bir sinema partisini reklamlar kadar mahvedemez.

LG, CES 2024'e Tuhaf Saplı Bir 4K Projektör Getiriyor!
LG, CES 2024’e Tuhaf Saplı Bir 4K Projektör Getiriyor!

Bu projektör aynı zamanda şirketin alanınızın haritasını çıkaran ve her şeyin üstünde bir görüntü görüntüleyen görüntü haritalama işlevini de içeriyor. Bu, odayı gece gökyüzünün veya derin vahşi doğanın bir görüntüsüyle patlatmak gibi benzersiz bir ortam yaratmak içindir. Hatta şirketin birçok üst düzey projektöründe bulunan LG’nin otomatik parlaklık ayarlama algoritmasını da içeriyor.

CineBeam Qube’un çıkış tarihi yok ve fiyat bilgisi de mevcut değil. Ancak LG, projektörü CES gösterisinin büyük bir parçası haline getiriyor, bu yüzden belki Ocak ayında daha fazlasını öğrenebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu