Logitech ConferenceCam Connect ile görüntülü toplantılar daha kolay olacak

Logitech ConferenceCam Connect ile her yerden görüntülü toplantı yapmak artık çok daha kolay…
Kurumlar farklı lokasyonlardaki iş ortaklarının veya uzak ofisleri arasındaki ekiplerin bir arada çalışma ve toplantı gerçekleştirme ihtiyaçlarına yönelik çözümler ararken, pahalı ve karmaşık sistemler birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Maliyet, karmaşık sistem ihtiyaçları, tek bir mekâna bağımlılık yüzünden görüntülü görüşmeler ve işbirliği uygulamalarını çalıştırmak zorlaşıyor. Kurumlar için çok daha uygun maliyetlerle, tüm iletişim sistemleri ile uyumlu ve her yere taşınabilir çözümler geliştiren Logitech’in yeni ürünü ConferenCam Connect, görüntülü görüşme ihtiyaçlarını tam olarak çözüyor. Özellikle 1 ila 6 kişilik toplantılar için uygun olan yeni çözüm, 1080p kalitesinde HD videoyu, 360 derece çevresel ses ile iletiyor.

Güçlü donanım, güçlü özellikler

90 derecelik görüş açısı aynı zamanda dijital olarak belirli bir noktaya odaklanmasına izin veriyor. Full HD kameranın yüksek çözünürlüğü sayesinde ise 4X dijital zoom yapılarak belirli nesnelere ya da dokümanlara yakınlaştırma yapılabiliyor. ConferenceCam Connect hem Bluetooth hem de NFC üzerinden farklı kablosuz ürünler ile anında haberleşebiliyor. Böylece farklı noktalara konumlandırılmış ses cihazları ya da akıllı telefonunuz ile anında eşleştirme gerçekleştirmeniz mümkün.

Her sistem ile uyumlu çalışma

Yeni ConferenceCam Connect, tüm iletişim altyapıları ile uyumlu olarak çalışıyor. Kullanıcıların alışkın olduğu PC ya da Mac platformlarında rahatlıkla çalışabilen sistem, kablosuz ekran paylaşımı sayesinde hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale geliyor. Skype for Business, Lync, Cisco Jabber ve WebEx platformları ile uyumlu olarak çalışabilen Logitech ConferenceCam Connect, herhangi bir bilgisayardan USB üzerinden bağlantı kurulup video görüşmelerin başlatılmasına olanak tanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu