Meta Verified, Türkiye’de kullanıma açıldı

Meta Verified, Instagram ve Facebook hesaplarında mavi tik almanın yeni bir yolunu temsil ediyor.

Türkiye’de kullanıma açılan Meta Verified sistemi, kullanıcılara hesap doğrulama özelliğiyle birlikte mavi tik imkanı sunuyor. Artık kullanıcılar, hesaplarını doğrulayarak özel ayrıcalıklardan yararlanabilecekler. Meta Verified, Instagram ve Facebook hesaplarında mavi tik almanın yeni bir yolunu temsil ediyor. Kullanıcılar, kimliklerini ve selfie videolarını Meta platformuna göndererek hesaplarının kendilerine ait olduğunu doğruluyorlar. Ardından hesaplarına bir mavi tik rozeti ekleniyor. Bu özellik sadece 18 yaşından büyük kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.

Meta Verified’a abone olabilmek için bazı gereksinimler bulunuyor. Öncelikle, tam adınızla ilişkilendirilmiş ve Instagram’ın adlandırma standartlarına uygun bir profil resminizin olması gerekiyor. Ayrıca hesabınızın ya herkese açık ya da gizli bir profil olması gerekiyor. Bunun yanı sıra, ödeme sonrasında tamamlanabilen iki faktörlü kimlik doğrulamasını da etkinleştirmeniz gerekiyor.

Meta Verified aboneleri ayrıca diğer kullanıcılardan farklı olarak abonelere özel ekstra avantajlardan da yararlanabilecekler. Bu avantajlar arasında sadece Meta Verified abonelerinin kullanabileceği özel çıkartmalar bulunuyor. Ek olarak, kullanıcıların hesaplarının güvenilirliğini ve kimliklerinin doğruluğunu vurgulayarak sosyal medya deneyimini daha güvenli ve özel hale getiriyor. Kullanıcılar, Meta Verified’a abone olarak bu ayrıcalıklardan faydalanabilir ve hesaplarını daha güçlü bir şekilde koruyabilirler.

Meta Verified sistemi için ücretlendirme ise Türkiye’de 279,99 TL olarak açıklandı. Yurt dışında ise tarayıcı üzerinden 11,99 dolar, mobil üzerinden ise 14,99 dolar olarak sunuluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu