Microsoft Edge, kripto para cüzdanı test ediyor

Microsoft'un Edge web tarayıcısına bir kripto ve NFT dostu Web3 cüzdanı entegre etmeye çalıştığı bildiriliyor.

Microsoft, Edge web tarayıcısının test sürümünde Ethereum tabanlı bir kripto para cüzdanı tanıttı. Yeni özelliğin Ethereum tabanlı bir Web3 cüzdanı üzerinde çalıştığı, kullanıcıların dijital varlıklar ve NFT’ler gönderip almasına olanak sağladığı bildiriliyor. 

Cüzdanın, ilk olarak Twitter’da paylaşılan cüzdanın ekran görüntülerinde Microsoft, “İlk Web3 cüzdanımızı test etmenizi ve yolculuk boyunca samimi geri bildirimde bulunmanızı öneririz. İlk test edenler olarak, kripto para birimleri ve NFT’lere girişimizi şekillendirmek için eşsiz bir fırsata sahipsiniz.” diyor.

M-cüzdan gözetim altında olmadığı için kullanıcılar paralarının kontrolünü elinde tutar ve Microsoft onların şifrelerine veya kurtarma anahtarlarına erişemez. Ayrıca M-cüzdan, kullanıcıların Ethereum ağı üzerinden para almalarını sağlayan bir Ethereum adresi oluşturuyor. Kullanıcılar birden fazla Ethereum hesabını yönetebiliyor ve yerleşik Edge cüzdanı ya da bir uzantı arasında seçim yapabiliyor.

Ekran görüntülerine göre, cüzdanın beta sürümü, merkezi olmayan uygulamalara bağlanma özelliğini içeren, sektördeki gelişmeleri takip etmek için bir haber bölümüne de sahip. Edge kripto cüzdanı hala test aşamasındayken, kullanıcıların ek uzantılar veya uygulamalar yüklemeden kolayca kripto gönderip almalarına olanak tanıdığı için bu Microsoft açısından önemli bir gelişme olabilir. 

Son olarak, Microsoft’un gelecekte diğer dijital varlıklar için destek ekleyip eklemeyeceği henüz belli değil. Elde edilen bilgilere göre, cüzdan yakında piyasaya sürülebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu