Microsoft holograf teknolojisinde devrim yaptı

Microsoft hologram teknolojisi kullanan akıllı gözlüğü HoloLens’i tanıttı.
Microsoft, HoloLens isimli akıllı gözlüğü ile kullanılan holograf teknolojisiyle sanal gerçekliği hayatımızın bir parçası haline getirmeyi planlıyor. Yeni işletim sistemi Windows 10’u tanıttığı toplantı kapsamında ilk defa görücüye çıkan akıllı gözlük, lansmanın en ilgi çeken ürünü oldu.

Microsoft HoloLens ile ilgili açıklama yapılmadı

Microsoft adına açıklama yapan Alex Kipman, HoloLens’in kullanıcıların dijital deneyimini holograma çevireceğini belirtti. Microsoft gerçekleştirdiği toplantıda tanıtılan HoloLens ile ilgili henüz detaylı bir bilgilendirme yapılmadı.
Akıllı gözlüğün piyasaya sürüleceği tarih henüz bilinmiyor.Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddiaya göre, Microsoft, bu ürününü Windows 10 ile beraber piyasaya sürecek. Bu ürünün Google’ın akıllı gözlüğü Google Glass’ın en büyük rakibi olması bekleniyor.

Microsoft Lumia 535 satışa sunuldu

Öte yandan, Microsoft’un en son versiyon Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip olan ve en yeni Microsoft deneyimlerini hesaplı fiyat aralığında sunan yeni telefonu Microsoft Lumia 535 Türkiye’de satışa sunuldu.
Geniş açılı 5 MP ön kamerası ve 5 inç geniş ekranıyla görüntülü Skype görüşmeleri yapmayı ve normal aramadan Skype’a anında geçmeyi kolay hale getiren Microsoft Lumia 535, görüntülü konuşmalarınıza ve selfie’lerinize daha çok şey sığdırmanızı ve daha fazla arkadaşınızı davet etmenizi sağlıyor.

Ekonomik fiyatla geldi

En son ve en büyük Windows Phone deneyiminin bir parçası olarak ekonomik bir fiyatla sunulan Microsoft Lumia 535 geniş ekranda oyun tecrübesini Windows Phone Store’daki zengin uygulama portföyüyle birleştiriyor. Microsoft Lumia 535 ile oynayabileceğiniz oyunlar arasında Candy Crush Saga ve Asphalt gibi hem küçüklerin hem büyüklerin çok sevdiği oyunlar bulunuyor. Lumia 535’in diğer özellikleri için tıklayın
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu