Microsoft, Teams’in Şubat ayında Android Auto’ya geleceğini doğruladı!

Microsoft Teams, Android Auto'da kullanıcıların takvim görünümünden toplantılara kolayca katılmalarını, hızlı arama kişilerini hızlıca aramalarını ve son aramalarını Android telefonlarında görmelerini sağlayacak.

Microsoft, Şubat 2024’te Android Auto platformuna Teams uygulamasını getireceğini doğruladı. Bu duyuru, Google’ın 2023 I/O etkinliğinde Teams’in Android Auto’ya geleceğini açıklamasından yaklaşık bir yıl sonra yapıldı. Microsoft’un Teams için Android Auto’yu Şubat 2024’te piyasaya süreceği, Microsoft 365 yol haritasında belirtilmiş. Ancak, Teams’in Android Auto’da sunacağı özelliklerle ilgili daha fazla ayrıntı verilmedi. Yalnızca Teams’in Android Auto’da Şubat 2024’te kullanıma sunulacağı belirtildi​​.

Microsoft Teams, Android Auto’da kullanıcıların takvim görünümünden toplantılara kolayca katılmalarını, hızlı arama kişilerini hızlıca aramalarını ve son aramalarını Android telefonlarında görmelerini sağlayacak. Teams uygulamasının Android Auto’da arama yapma ve kabul etme yeteneğine sahip olacağı, ancak hizmetten gelen mesajlarla entegre olup olmayacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi​​​​​​.

Microsoft, Teams'in Şubat ayında Android Auto'ya geleceğini doğruladı!
Microsoft, Teams’in Şubat ayında Android Auto’ya geleceğini doğruladı!

Android Auto, son zamanlarda başarılı bir dönem geçiriyor. Daha fazla otomobil üreticisi, Google’ın platformlarını benimsemeye karar verdi. Şu anda, Android Auto 200 milyon araba ile entegre durumda. Chevrolet, GM, Honda, Renault ve Volvo gibi birçok marka, otomobillerinde Google’ın Android Automotive sistemini kullanmayı tercih etti. Microsoft Teams’in Android Auto platformuna eklenmesi, platformun büyük müşteri havuzuna sahip olması nedeniyle memnuniyetle karşılanıyor. Microsoft’un Teams’i Android Auto’ya getirmesi neden bu kadar uzun sürdüğü ise belirsiz​​.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu