Microsoft ve Ermetal’den yeni çözüm ortaklığı

Türkiye’nin bilişim gücü Microsoft, otomotiv, ofis mobilyaları, gıda, kalıp ve plastik sektörlerinde olmak üzere 5 farklı şirket ile hizmet veren Ermetal Şirketler Grubu’na altyapı desteği sunuyor. Microsoft çözüm ortağı olan Data Market Microsoft System Center Configuration Manager ve Operation Manager sayesinde Ermetal Şirketler Grubu Bilişim Teknolojileri ekibinin iş yükünü azaltarak şirket verimliliği artırdı.
Türkiye’nin bilişim gücü Microsoft, Ermetal Şirketler Grubu’nun sistemlerinin tek bir merkezde yönetilmesi için Microsoft System Center Configuration Manager ve Operation Manager  ile destek veriyor. Minimum işgücü ile raporlama, uygulama yönetimi ve yardım masası çalışmalarının yapılması hedeflenen kurumda,  tüm yapılarla olan uyumluluğu ve esnekliğinden dolayı Microsoft teknolojisi tercih edildi.
Microsoft tarafından sağlanan çözüm ortaklığı kapsamında Ermetal uzak erişim, uygulama dağıtımı, envanter yönetimi gibi özelliklerle ciddi işçilik kazanımları elde ederken, şirket tek konsol üzerinden sunucu, altyapı ve servisleri izleyip raporlayabilen bir yapıya kavuştu.

Microsoft’un sunduğu teknoloji Ermetal’in verimliliği artırdı

Microsoft olarak Ermetal’e çözüm ortaklığı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Microsoft Bulut ve Kurumsal Çözümler İş Grubu Müdürü Mehmet Üner, “Microsoft olarak ihtiyaca yönelik sunduğumuz teknolojik çözümlerle şirketlerin verimliliği artırmasına destek oluyoruz. Ermetal Şirketler Grubu’na verdiğimiz desktek ile  en uç noktalardaki network cihazlarına kadar tüm donanımların monitör edilmesi ve raporlanması mümkün oldu. System Center Configuration Manager ile birlikte uzak erişim, uygulama dağıtımı, envanter yönetimi gibi özelliklerle öncelikle Ermetal Şirketler Grubu Bilişim Teknolojileri destek çalışanları tarafında ciddi işçilik kazanımları elde edildi. Bu işlere harcanan zaman anlık problemlerin çözümüne harcandığı için kullanıcıların problemlerine daha hızlı çözüm sağlanabiliyor. Bu da kullanıcı memnuniyetinde artışı getiriyor. System Center Operations Manager ile Ermetal Şirketler Grubu’nu tek konsol üzerinden sunucu, altyapı ve servisleri izleyip raporlayabilen bir yapıya kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim için müşterilerimize rekabet etmelerinde yardımcı olmak ve etkin iş yönetimi sayesinde müşterilerimizi mutlu kılmak büyük önem taşıyor.” dedi.

Daha az iş gücü ile sürdürülebilir sistem

Ermetal IT Müdürü Erkan Yaman, “Microsoft teknolojisi ile verimliliğimizi artırdık.  Ermetal Şirketler Grubu olarak minimum işgücü ile raporlama, uygulama yönetimi ve yardım masası çalışmalarının yapılmasını hedefledik. İş, zaman kavramındaki eksiklikleri gideren takibi ve yönetimi kolay olan daha az iş gücü ile sürdürülebilir çalışabilen bir yapıyla hızlı bir şekilde çözüm üretebilen bir uygulama ihtiyacı ortaya çıktı. Bu kapsamda da işlerimizde önemli bir kolaylık sağlayan Microsoft ile çözüm ortaklığı gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu