Mosaic, Bermuda’da siber sigortalama merkezi oluşturuyor

Sigorta şirketi Mosaic, küresel iş stratejisini hızla büyüyen riskle uyumlu hale getirmek için Bermuda'da bir siber güvenlik sigortacılık birimi kuruyor.

Alanında uzman sigorta şirketi, geçen yılın sonlarında adaya geçici olarak görevlendirilmesinin ardından siber ekip sigortacısı George Cole’u Londra’dan şirketin Bermuda şirket merkezine atadı. Bu hamle ile Mosaic’in genişleyen ağına başka bir siber sigortacılık merkezi ekleniyor.

Şirketin şu anda Londra, New York ve Chicago’da siber sigortacıları var ve bu yıl Toronto ve Frankfurt’ta sayının artması planlanıyor. Cole, Mosaic’in küresel müşterileri için yüksek kapsama katmanlarını güvence altına almaya odaklanan Bermuda pazarından gelen siber fırsatların sorumluluğunu üstlenecek. Mosaic, Bermuda’nın bu dağıtım stratejisinde önemli bir rol oynamasıyla birlikte, dünya çapındaki büyük sigorta merkezlerinde siber çözümler ve düşünce liderliği sağlamayı amaçlıyor.

Cole, “Bermuda’da siber stratejimizi ilerletmek ve dengeli bir siber portföy oluşturmaktan heyecan duyuyorum. Bermuda’da sahip olduğumuz fırsatın farkındayız. Küresel pazarda görünürlük kazanmak, müşterilerimizin değişen siber risk gereksinimlerini anlamak ve orantılı risk transferi çözümleri sunmak önceliğimiz olacak.” diyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu