Moto G85, Snapdragon 4 Gen 3 SoC ve 8 GB RAM ile Geekbench’te!

Moto G85’in Geekbench sonuçlarına göre, tek çekirdek testinde 939 puan ve çok çekirdek testinde 2.092 puan aldı.

Motorola’nın yeni orta sınıf akıllı telefonu Moto G85, Geekbench testinde göründü ve bu, cihazın yakında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Moto G84’ün halefi olacak Moto G85, Qualcomm’un 4nm teknolojisiyle üretilmiş bir Snapdragon çip ile gelebilir. Bu yeni model, güçlü performansıyla kullanıcıların ilgisini çekecek.

Moto G85’in Geekbench sonuçlarına göre, tek çekirdek testinde 939 puan ve çok çekirdek testinde 2.092 puan aldı. Bu puanlar, selefi olan Snapdragon 4 Gen 3 çipli cihazın son benchmark sonuçlarından biraz daha yüksek. Cihazın, 8GB RAM ile geleceği biliniyor. Ancak, yakın zamanda yayımlanan bir rapor, cihazın 12GB bellek ile gelecek başka bir varyantının da olduğunu ve bu varyantın Avrupa’da bir perakendeci sitesinde 300 EUR fiyatla listelendiğini belirtiyor.

Moto G85, Snapdragon 4 Gen 3 SoC ve 8 GB RAM ile Geekbench'te!
Moto G85, Snapdragon 4 Gen 3 SoC ve 8 GB RAM ile Geekbench’te!

Moto G85, kutudan Android 14 işletim sistemiyle çıkacak. Qualcomm tarafından henüz duyurulmamış olan Snapdragon 4 Gen 3 işlemcisiyle donatılması bekleniyor. Bu işlemci, 4nm üretim sürecini kullanacak ve selefi olan 4 Gen 2’den bazı hafif iyileştirmeler getirecek.

Motorola’nın yeni G serisi akıllı telefonu Moto G85 hakkında önümüzdeki haftalarda veya aylarda daha fazla bilgi duymayı bekleyebiliriz. Şirket, Moto G84’ün halefini piyasaya sürme planlarını henüz açıklamamış durumda. Moto G85’in güçlü performansı ve Snapdragon 4 Gen 3 işlemcisiyle dikkat çekeceğini söyleyebiliriz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu