Sızdırılan görseller Moto G85’in 50 MP çift kamerayla geleceğini ortaya çıkardı!

Moto G85, eğimli ekranı, güçlü kamera özellikleri ve Snapdragon yonga seti ile dikkat çekiyor.

Motorola, Moto G84’ün halefi olan Moto G85 üzerinde çalışıyor. Bu yeni orta segment telefon, €300 fiyat etiketiyle Avrupa pazarına sunulacak. Snapdragon 4 Gen 3 yonga seti ile Geekbench’te görünen telefonun ilk görüntüleri, ToolJunction tarafından paylaşıldı. Moto G85, çift kamera tasarımını koruyacak ve 50 MP çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip olacak. Ayrıca, optik görüntü sabitleme (OIS) özelliği de bulunacak.

Telefonun ekranı her iki taraftan eğimli görünüyor ve çerçeve tasarımı düz trendden uzak duruyor. Alt kısımda hoparlör ızgarası, USB-C portu ve SIM tepsisi, ayrıca bir mikrofon bulunuyor. Üst kısımda ise gürültü engelleme mikrofonu ve Dolby Atmos logosu yer alıyor, bu da bu fiyat aralığındaki bir cihaz için kaliteli ses deneyimi sunacağını gösteriyor.

Sızdırılan Görseller Moto G85'in 50 MP Çift Kamerayla Geleceğini Ortaya Çıkardı!
Sızdırılan Görseller Moto G85’in 50 MP Çift Kamerayla Geleceğini Ortaya Çıkardı!

Yan taraftaki güç tuşu kabarık bir yapıda ve parmak izi tarayıcısı olarak işlev görmüyor – sensör, açıkça bir OLED olan ekrandır. Moto G85’in 8 GB RAM seçeneği olacağı ve Android 14 ile geleceği biliniyor. Resmi lansmanın köşesinde olduğumuz için daha fazla sızıntı bekliyoruz.

Moto G85, eğimli ekranı, güçlü kamera özellikleri ve Snapdragon yonga seti ile dikkat çekiyor. Android 14 ile donatılmış olması da kullanıcılar için önemli bir avantaj. Avrupa’da uygun fiyatıyla beğeni toplayacak olan Moto G85, merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu