MÜSEM’de Dynamics CRM eğitimleri başladı

Microsoft, Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) ile işbirliği kapsamında Dynamics CRM eğitimleri vermeye başladı. 60 saat süren eğitimlerde Türkiye’de ihtiyaç duyulan Dynamics CRM konusunda uzman danışman sayısını artırmak hedefleniyor.

Kurumlara ve bireylere daha fazlasını başarabilmeleri için güç katmayı misyon edinen Microsoft, kurumsal çözüm eğitimlerine Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) ile devam ediyor. Microsoft Türkiye ve MÜSEM işbirliği ile gerçekleştirilen Microsoft Dynamics CRM eğitimleri üç bölümden oluşuyor: Birinci bölümde, Microsoft Dynamics CRM’e giriş konuları işleniyor. İkinci bölümde, Microsoft Dynamics CRM’de satış ve pazarlama yönetimi, üçüncü bölümde ise müşteri hizmetleri ve sosyal etkileşim konuları ele alınıyor.
İlki Ekim ayında yapılan eğitimin ikincisi 3 Aralık’ta yapılacak. Microsoft Dynamics CRM eğitimleri Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü MÜSEM Bilgisayar Laboratuvarı gerçekleştirilecek.
Microsoft Dynamics CRM’i hiç bilmeyip öğrenmek isteyenler, bu alandaki bilgisini geliştirmek isteyenler ve Microsoft Dynamics CRM danışmanı olmak isteyenlerin katılabileceği eğitimler 3 Aralık 2016 tarihinde başlayacak. 60 saat sürecek eğitimler hafta sonu verilecek. Prof. Dr. Yücel Yılmaz Koordinatörlüğünde Yrd. Doç. Dr. Selçuk Kıran ve Arş. Gör. Doğancan Ülker tarafından verilecek eğitimlerde Türkiye’de ihtiyaç duyulan Dynamics CRM konusunda uzman danışman sayısını artırmak hedefleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu