MWC 2016: General Mobile GM 5 Plus’ı duyurdu

Google ile işbirliğine devam eden General Mobile, Android One platformunda ikinci ürünü GM 5 Plus’ı Mobil Dünya Kongresi’nde açıkladı. 21 ülkeye satılacak 5.5 inç ekrana sahip telefon nisan ayında satışa sunulacak.

Türk markası General Mobile, Google ile yaptığı işbirliği başarı kazanınca ikinci modeli 21 ülkeye taşıma kararı aldı. General Mobile 4G ürününün Türkiye’de elde ettiği başarıyla yeni modelin hazırlıklarına başlayan şirket. Google Android One platformunda ikinci ürünü GM 5 Plus’ı Mobil Dünya Kongresi’nde duyurdu. Google ile Android One, Qualcomm ile Snapdrogon 617 işlemcisini kullanarak işbirliği yapan şirket, GM 5 Plus’ta 5.5 ekran hızlı şarj ve veri transferi yapan USB-C girişini de kullanmaya başladı.

Telpa Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yaman, teknoloji devi iş ortaklarıyla yaptıkları işbirliğini farklı noktaya taşıdıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Android One platformundaki ilk ürünümüz General Mobile 4G ile elde ettiğimiz başarı ve deneyim bizi daha ciddi adım atmaya zorladı. Şimdi GM5 Plus ile fiyat performans oranı en iyi cihazı 21 ülkede tüketicilere sunmayı arzuluyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu