Nokia XR20 görüntüsü geldi

27 Temmuz'da dayanıklı bir telefon tanıtacağı söylenen HMD Global'in Nokia XR20 adlı orta sınıf bir telefon da piyasaya süreceği söyleniyor.

Resimde su damlacıkları ile görülen Nokia XR20’nin IP68 derecesine sahip olabileceği düşünülüyor. Bu telefonun mevcut Nokia X20 telefonunun yeni bir çeşidi olarak gelmesi bekleniyor.

XR20, çift kamera kurulumu için kare şeklinde bir kamera modülüne sahip olarak görüldü. Kamera adası ZEISS markasını ve bir çift LED flaş ünitesini taşıyor. Alt kenarın 3,5 mm ses jakı, mikrofon, USB-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası ile tasarımı oluşturması bekleniyor.

Gelen raporlara göre, Nokia XR20’nin 20:5.9 en boy oranı sunan 6.67 inç FHD+ IPS LCD panele sahip olacağını ortaya çıkarmıştı. Kapağın altında bulunan RAM 6 GB ve yerleşik 128 GB depolamaya Snapdragon 480 eşlik ediyor. Ek depolama için bir microSD kart yuvası da bulunuyor.

İlgili Makaleler

Cihazın önde 8 megapiksel, arka kamera kurulumunda ise 48 megapiksel ana kamera ve 13 megapiksel ultra geniş lensi bulunuyor. Cihaz, hızlı şarj desteğine sahip 4.630mAh pil de barındırıyor. Bakalım cihaz pazarda nasıl bir satış rakamı yakalayacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu