Nokia XR20 için yeni bilgiler geldi

Nisan ayında HMD Global, Nokia X10 ve Nokia X20 ile Nokia X serisi akıllı telefonlarını tanıttı. Yeni bir gelen bilgilere göre şirket, yakında Nokia XR20 adlı serinin üçüncü modelini piyasaya sürebilir.

HMD Global tarafından geliştirilen yeni bir Nokia X serisi akıllı telefon, Geekbecnh’de (91Mobiles aracılığıyla) görüntülendi. Listeye göre, cihaz Nokia XR20 olarak adlandırılacak ve halihazırda mevcut olan Nokia X10 ve Nokia X20 ile aynı yonga setiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Geekbench’e göre, yaklaşmakta olan Nokia XR20, Android 11 çalıştıracak ve 4GB RAM ile birleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 480 SoC ile gelecek. Ancak, başka RAM varyantlarının da olabileceği söyleniyor.

Yeni çip sayesinde cihaz 5G bağlantı desteğine sahip olacak. Ancak piyasadaki diğer Snapdragon 480 telefonları gibi daha ucuza fiyatlanmasını beklemiyoruz. Bunun nedeni, Nokia X10 ve Nokia X20’nin bu çipe sahip en pahalı telefonlardan biri olması.

İlgili Makaleler

Nokia XR20’nin Nokia X20’den hangi farklılıkları olacak tam olarak bilinmiyor. Daha iyi bir sürüm veya tonlanmış bir varyant olabilir. Her iki durumda da şirketin diğer iki model gibi 3 yıllık Android güncellemeleri ve 3 yıllık aylık güvenlik yamaları sağlamasını bekleyebiliriz.

Bununla birlikte, HMD Global önümüzdeki günlerde herhangi bir lansman etkinliği planlamadı. Bu nedenle, telefon bu ayın sonlarında MWC (Mobil Dünya Kongresi) 2021’de tanıtılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu