Nubia, akıllı telefon pazarındaki ağını genişletiyor!

Nubia, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermek için çeşitli yeni ürünler sunuyor.

Nubia’nın küresel pazardaki etkisi giderek artıyor. ZTE’nin alt markası olan Nubia, son zamanlarda piyasaya sürdüğü ilgi çekici akıllı telefonlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu cihazlar arasında, dünyanın en uygun fiyatlı katlanabilir telefonu olan Nubia Flip de bulunuyor. İşte, Nubia’nın altı yeni pazarda satışa sunulmasıyla ilgili detaylar.

Pazar genişlemesi

Nubia, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şirket, Avustralya, Laos, Malezya, Yeni Zelanda, Tayland ve Vietnam gibi altı yeni pazarda daha hizmet vermeye başladı. Bu bölgeler, Nubia’nın zaten hizmet verdiği onlarca pazardaki yerini daha da güçlendiriyor.

Yenilikçi ürünler

Nubia Flip, şirketin uluslararası ön siparişlere bu ay başladığı en yeni ürünlerden biri. Ayrıca, amiral gemisi Z60 Ultra da, özelliklerine göre inanılmaz bir değer sunuyor ve fiyatı, yaşadığınız yere bağlı olarak yaklaşık 800-900 dolar arasında değişiyor.

nubia
nubia

Kullanıcı deneyimi

Nubia, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermek için çeşitli yeni ürünler sunuyor. Bunlar arasında, gençler için tasarlanmış ilk katlanabilir akıllı telefon Nubia Flip 5G, profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunan Nubia Focus 5G serisi ve kapsamlı bir müzik deneyimi sunan Nubia Music bulunuyor.

Teknolojik inovasyon

Nubia Z60 Ultra, beşinci nesil esnek alt ekran kamera teknolojisi ile durdurulamaz bir görüntü sunuyor. Neovision fotoğrafçılık sistemi ile donatılmış olan bu cihaz, en güçlü ve tamamen özelleştirilmiş üçlü kamera modülü ile yüksek çözünürlüklü görüntüleme sağlayabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu