Nubia, 1 inç 35 mm kamera donanımlı telefonu ile merak uyandırdı

ZTE, Nubia Z50S Pro, Sony IMX989 sensörünü kullanıyor.

ZTE, Nubia Z50S Pro ve ondan önceki Axon 40 Ultra gibi bazı amiral gemilerinin ana kameralarında 35 mm lens kullanması nedeniyle benzersiz bir özellik sağlıyor. Ayrıca 1 inç tipi sensöre sahip 35 mm’lik bir kamera sunarak bir sonraki adımı atmaya hazır görünüyor.

Digital Chat Station, mevcut Nubia Z50S Pro’nun yanında duran prototip Nubia amiral gemisinin görüntüsünü paylaştı. Z50S Pro’daki mevcut 1/1,49 inç üniteye 1 inç sensör yerleştirmek için lensin ve ortaya çıkan kamera modülünün ne kadar büyük olması gerektiğini gösteriyor.

İddialara göre, fotoğraftaki telefon Sony IMX989 sensörünü kullanıyor. Ayrıca Nubia’nın ses seviyesini optimize etmeyi başardıktan sonra telefonu piyasaya süreceği de belirtiliyor.

Dev kamera adası bir yana, iki telefonun düğmelerin yerleşimine kadar aynı görünmekte olduğunu söyleyebiliriz. Yani bir Nubia Z50S Ultra’ya bakıyor olabiliriz. Dilerseniz Z50S Ultra hakkında fikir edinmek için, selefi ZTE Nubia Z50S Pro modeline ait özellikleri bir hatırlayalım.

ZTE Nubia Z50S Pro özellikleri neler?

ZTE, bilindiği üzere Nubia Z50 serisini büyütmeye devam ediyor. Şirket, ilk olarak Z50 modelini bu yılın başlarında tanıttı. Ardından Z50 Ultra modelini Mart ayında piyasaya sürdü. Geçtiğimiz hafta ise Z50S Pro modelini tanıtarak seriye devam etti.

Güçlü özelliklere sahip bu cihazın en dikkat çeken özelliği kamerası. İçinde Snapdragon 8+ Gen 2 işlemci bulunuyor. Bu işlemci, 3.36 GHz ana çekirdek hızına ve güçlü bir GPU’ya sahip.

Cihazın ön yüzünde, 6.78 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran yer alıyor. Bu ekran 1.260 x 2.800 piksel çözünürlüğünde. Ekran, DC karartma ve yüksek frekanslı PWM karartma gibi özellikleri destekliyor. Ayrıca 120 Hz yenileme hızına sahip ve 1.000 Hz dokunmatik örnekleme hızı sunuyor. 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleri ile 1 TB’a kadar depolama seçeneği mevcut.

Nubia modeli, üçlü kamera sistemiyle öne çıkıyor. 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 16 megapiksel telefoto lense sahip. Cihaz, 5.100mAh bataryadan beslenirken, 80W hızlı şarjı destekliyor. Bu yeni modelin, 27 Temmuz’da satışa sunulduğunu da ayrıca belirtelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu