Galaxy S22 serisi için, One UI 6.1 güncellemesi bir hata nedeniyle durduruldu!

Güncelleme sonrası bazı durumlarda kilit ekranının çalışmadığı ve ardından dokunmatik ekranın tepki vermediği görülüyor.

Galaxy S22 serisi için One UI 6.1 güncellemesi, kilit ekranıyla ilgili kritik bir hata nedeniyle geçici olarak durduruldu. Bu hatanın, dokunmatik ekranın tepkisiz hale gelmesine yol açtığı bildirildi ve bu nedenle güncelleme dağıtımı durduruldu. Güney Kore’de başlayan güncelleme dağıtımı, bazı kullanıcılar tarafından fark edilen ciddi hatalar nedeniyle askıya alındı.

Güncelleme sonrası bazı durumlarda kilit ekranının çalışmadığı ve ardından dokunmatik ekranın tepki vermediği görülüyor, bu da fabrika ayarlarına dönüş gerektiriyor. Telefon üreticileri genellikle büyük güncellemeler için aşamalı dağıtım yapar, bu da güncellemenin önce küçük bir grup kişiye ulaştırılması ve daha sonra daha fazla kişiye yayılması anlamına gelir.

Galaxy S22 Serisi için, One UI 6.1 Güncellemesi Bir Hata Nedeniyle Durduruldu!
Galaxy S22 Serisi için, One UI 6.1 Güncellemesi Bir Hata Nedeniyle Durduruldu!

Ciddi hatalar tespit edilirse, güncelleme dağıtımı başlangıç aşamalarında durdurulabilir ve daha büyük topluluğun büyük bir rahatsızlık ve sıkıntıdan korunması sağlanır. Galaxy S22 serisi için güncelleme dağıtımı Güney Kore’de başladı ve şu anda durdurulmuş durumda. Samsung muhtemelen hatayı düzeltmek için yeniden çalışmalara başlayacak ve güncelleme dağıtımını diğer bölgelere ulaştırmayı umuyor. Eğer güncellemenin telefonunuza ulaşmasını bekliyorsanız, biraz daha beklemeniz gerekecek, ancak bu en iyisi için yapılan bir adım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu