Samsung Galaxy A73 ve Galaxy A33 artık One UI 6.1 alıyor!

Güncellemeyi indirirken güvenilir bir ağa bağlı olduğunuzdan emin olun.

Samsung, orta sınıf cihazlarına One UI 6.1 güncellemesini yaymaya devam ediyor. Bu kez Galaxy A73 ve Galaxy A33, Android işletim sisteminin en son sürümüne güncelleniyor. Detaylara yazımızın devamından hep birlikte göz atalım;

One UI 6.1
One UI 6.1
  • Galaxy A73 Güncellemesi:
    • Malaysia bölgesinde Galaxy A73 için One UI 6.1 güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Güncelleme, A736BXXU7EXDC sürüm numarasıyla geliyor ve 2.6 GB boyutunda. Nisan 2024 güvenlik yamasını içeriyor. Maalesef Mayıs ayına girdiğimiz bu dönemde Mayıs güvenlik yamasının olmaması bir eksiklik olarak görülebilir. Ancak en azından güncelleme dağıtımı başlamış durumda.
    • Galaxy A73, Galaxy AI özelliklerini içermiyor. Bu özellikler, daha önce Galaxy S24 ailesiyle birlikte tanıtılmıştı ve şu ana kadar yalnızca Samsung’un son birkaç yılın yüksek kaliteli modellerinde bulunuyor. Eğer Galaxy AI özelliklerini kullanmak istiyorsanız ve orta sınıf bir Samsung telefonunun yeteceğini düşünüyorsanız, bu matematik değişebilir.
  • Galaxy A33 Güncellemesi:
    • Singapur bölgesinde Galaxy A33, One UI 6.1 güncellemesini alıyor. Güncelleme, A336EDXU8EXDD sürüm numarasıyla geliyor ve 2 GB boyutunda. Güncellemeyi indirirken güvenilir bir ağa bağlı olduğunuzdan emin olun.
    • Galaxy A33 de Galaxy AI özelliklerini içermiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu