Oppo yeni akıllı telefonlarını doğruladı: Generatif yapay zeka ile daha akıllı!

Oppo Reno12 ve Reno12 Pro, 6.7 inç 120Hz tam HD+ 1.5K kavisli OLED ekranlara sahip ve Corning Gorilla Glass Victus 2 korumasıyla geliyor.

Oppo, önde gelen bir akıllı telefon üreticisi olarak, cihazlarına generatif yapay zeka teknolojisini entegre etme konusundaki iddialı planlarını açıkladı ve 2024 yılının sonuna kadar dünya genelinde 50 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. Bu hedefin bir parçası olarak, Find X serisi tekrar küresel piyasaya dönecek. Ayrıca, Oppo, bu ayın sonunda Reno12 serisini de küresel olarak piyasaya sürecek.

Oppo, Londra’daki bir yapay zeka konferansında bu duyuruyu yaptı. Konferansta sahne alan Oppo, bu teaser görselini göstererek duyuruyu gerçekleştirdi. Reno12 ve Reno12 Pro modellerini birkaç hafta önce Çin’de piyasaya sürmüş olsa da aynı modellerin tam olarak küresel pazarda sunulup sunulmayacağı veya donanımda bazı değişiklikler olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Oppo Yeni Akıllı Telefonlarını Doğruladı - Generatif Yapay Zeka ile Daha Akıllı!
Oppo Yeni Akıllı Telefonlarını Doğruladı – Generatif Yapay Zeka ile Daha Akıllı!

Find serisi için ise Oppo Find X7 Ultra, Ocak ayında tanıtıldı ve ardından vanilla modeli de geldi. Ancak her ikisi de sadece Çin pazarı için duyurulmuştu. Şimdi, Find X serisinin küresel pazarda geri döneceği kesinleşti. Reno12 serisinin küresel lansmanı için ise belirli bir tarih verilmemiş olsa da GSMArena’nın bir raporuna göre Oppo, konferans sırasında Reno12 serisinin bu ayın sonunda, yani Haziran ayında küresel olarak piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Oppo Reno12 ve Reno12 Pro, 6.7 inç 120Hz tam HD+ 1.5K kavisli OLED ekranlara sahip ve Corning Gorilla Glass Victus 2 korumasıyla geliyor. Temel Reno12 modeli, MediaTek Dimensity 8250 Star Speed Edition yonga seti ile güçlendirilirken, Reno12 Pro modeli MediaTek Dimensity 9200+ Star Speed Edition yonga setine sahip. Her iki telefon da 5.000 mAh bataryalarla geliyor ve 80W SuperVOOC şarj desteği sunuyor. Optik özellikler açısından, Oppo Reno12, 50 megapiksel Sony LYT-600 ana sensörüne sahipken, Pro versiyonunda 50 megapiksel Sony IMX890 ana sensörü bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu