Oppo, Find N5 Flip’i rafa kaldırdı! 2024’te 3 farklı katlanabilir tasarım sunacak

Oppo, Find N5 Flip’in teknik zorluklar ve pazar talebi nedeniyle rafa kaldırıldığını söyledi.

Oppo Find N5 Flip, 2024’te piyasaya sürülecek katlanabilir telefonlar arasında yer almayacak. Bu bilgi, Oppo’nun gelecek yıl çıkaracağı üç katlanabilir telefonun listesini sızdıran bir kaynaktan gelen iddia. Ayrıca kaynak, Oppo’nun Find N6, Find N7 ve Find N8 adlı modeller üzerinde çalıştığını ve bunların sırasıyla içe katlanan, dışa katlanan ve kayar kapaklı tasarımlara sahip olacağını belirtiyor.

Oppo Find N5 Flip, geçen yıl ortaya çıkan bir konsept telefondu. Telefon, Samsung Galaxy Z Flip’e benzer şekilde yatay olarak katlanabilen bir ekran sunuyordu. Ancak Oppo, bu modeli iptal ettiğini ve bunun yerine diğer katlanabilir tasarımlara odaklandığını açıkladı. Oppo, Find N5 Flip’in teknik zorluklar ve pazar talebi nedeniyle rafa kaldırıldığını söyledi.

Oppo, Find N5 Flip’i Rafa Kaldırdı! 2024’te Üç Farklı Katlanabilir Tasarım Sunacak
Oppo, Find N5 Flip’i Rafa Kaldırdı! 2024’te Üç Farklı Katlanabilir Tasarım Sunacak

Oppo’nun 2024’te çıkaracağı katlanabilir telefonların özellikleri ve fiyatları henüz bilinmiyor. Ancak kaynak, Oppo’nun bu telefonları yüksek kaliteli malzemeler ve gelişmiş teknolojiler ile donatacağını ve rekabetçi bir fiyat politikası izleyeceğini iddia ediyor. Oppo, katlanabilir telefon pazarında Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola ve diğer markalarla yarışacak.

Oppo, katlanabilir telefonlar konusunda oldukça iddialı görünüyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde Oppo X 2021 adlı bir kayar ekranlı telefon prototipini tanıtmıştı. Bu telefon, 6.7 inçten 7.4 inçe kadar genişleyebilen bir OLED ekrana sahipti. Ancak Oppo, bu telefonun seri üretime geçip geçmeyeceğini henüz açıklamadı.

Oppo, Find N5 Flip’i Rafa Kaldırdı! 2024’te Üç Farklı Katlanabilir Tasarım Sunacak
2024’te Üç Farklı Katlanabilir Tasarım Sunacak

Oppo, katlanabilir telefonlar dışında da yeni modeller üzerinde çalışıyor. Şirket, ayrıca yakında Find X4 serisini tanıtacak. Bu seri, Find X4, Find X4 Pro ve Find X4 Neo adlı üç modelden oluşacak. Bu modeller, Snapdragon 898 işlemci, 120 Hz ekran, 65 W hızlı şarj, 50 MP ana kamera ve Android 12 işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu