Oppo’dan çığır açan yenilik: Find X7 serisi uydu iletişimiyle geliyor!

Uydu iletişimi, akıllı telefon endüstrisinde bir trend haline geliyor.

Oppo’nun yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonları olan Find X7 ve X7 Pro modellerinin, uydu iletişimi özelliğini destekleyeceği doğrulandı. Bu özellik, cihazların dünyanın herhangi bir yerinden, hücresel veya WiFi kapsama alanı olmasa bile iletişim kurmasına olanak tanıyacak. Bu, özellikle uzak bölgelerdeki kullanıcılar veya acil durumlar için kritik bir özellik olarak öne çıkıyor.

Uydu iletişimi, akıllı telefon endüstrisinde bir trend haline geliyor. Apple ve Huawei gibi bazı şirketler zaten bu teknolojiyi cihazlarına dahil etmiş durumdalar. Xiaomi, Oppo, Vivo, Honor ve Huawei gibi şirketler, “mobil telefonun doğrudan uyduya bağlanması” teknolojisini yenilemek ve popülerleştirmek için China Telecom ile görüşmeler yapıyor. Bu, Huawei’nin dışında, diğer markaların da gelecekteki cihazlarına uydu iletişim yeteneklerini eklemeye başlayacağı anlamına geliyor.

Oppo Find X7
Oppo Find X7

Find X7 serisi, Oppo’nun Hasselblad ile ortaklık kurarak geliştirdiği HyperTone kamera sistemine sahip ilk serisi olacak. Bu sistem, gündüz veya gece fark etmeksizin her odak uzunluğu için yüksek kalitede görüntüler sunuyor. Ayrıca, Find X7’nin Dimensity 9300 işlemci ile, X7 Pro’nun ise Snapdragon 8 Gen 3 çipset ile donatılacağı ve X7 Pro’nun Sony’nin yeni LYT-900 Lytia kamera sensörünü barındıracağı söyleniyor.

Oppo Find X7 serisinin, en azından Çin pazarında, yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor, zira resmi teaser’lar ortaya çıkmaya başlamış durumda.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu