OPPO Watch: 3D hiperboloid ekrana sahip ilk akıllı saat

Yeni akıllı saat ayrıca, yüksek özellikli bir motor, hızlı şarj, tüm aksiyon antrenmanları için gelişmiş sensörler içeriyor.

OPPO, markanın giyilebilir ürünler alanına girişini sağlamlaştıran 46 mm ve 41 mm OPPO Watch varyasyonlarının piyasaya sürülmesiyle ilk akıllı saatini ortaya çıkardı. Yeni akıllı saat, dünyada bir ilk olarak 3D esnek hiperboloid ekrana sahipken, daha geniş Watch Serisi, yüksek özellikli bir motor, hızlı şarj, tüm aksiyon antrenmanları için gelişmiş sensörler içeriyor.

3B esnek hiperboloid ekrana sahip ilk akıllı saat

OPPO Watch’un esnek hiperboloid ekranı, tipik olarak akıllı telefonlar için ayrılmış yenilikçi bir tasarımdır. 46 mm versiyon, ekstra ayrıntı için %72,76 ekran/vücut oranı, 402×476 çözünürlük ve 326 ppi yoğunlukta 1,91 inç AMOLED ekrana sahip. “Ultra çerçevesiz” tasarım, etkileyici bir görüntüleme bölmesinde paketlenmiş olarak her milimetrelik alandan en iyi şekilde yararlanıyor.

OPPO Watch ince profilini, 4,5 mm alüminyum çerçeve ve 3D kavisli cam kristal ile birlikte AMOLED ekranına borçlu. Saatin arkası, entegre bir 3 boyutlu seramik tasarıma sahip ve sensörler, baskı uygulamadan ciltle teması en üst düzeye çıkarmak üzere tasarlandı.

Son ana kadar performans ve güç

OPPO Watch mimarisi, Qualcomm Snapdragon yonga seti ile düşük güçlü Apollo3 yonga seti arasında geçiş yapmak için kendi Çift Çipli Dayanıklılık Sistemini kullanıyor. Böylelikle modlara bağlı olarak hem yüksek performansı hem de uzun pil ömrünü en üst düzeye çıkarıyor. Flaş şarj alanındaki uzmanlığıyla OPPO, OPPO akıllı telefonlarla aynı pil sistemini kullanan tamamen yeni Watch VOOC Flaş Şarj teknolojisini de geliştirdi.

Akıllı Mod’da OPPO Watch 46mm, tam şarjla 36 saate kadar kullanım sunuyor. Güç Tasarrufu Modu’nda, bildirimler gibi temel işlevler etkinleştiriliyor ve kullanım süresi 21 güne kadar uzuyor. Teknoloji kombinasyonu, yalnızca 75 dakikada %0 ila %100 arasında tam şarj süresi sağlıyor. İster günlük bir kullanım ister uzun bir iş gezisi olsun, ikili modlar arasında geçiş yaparak daha uzun süre bağlı kalmak mümkün hale geliyor.

Sağlıklı kalp ve iyi bir gece uykusu

OPPO Watch, sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmek için kapsamlı bir sağlık izleme sistemi ve çeşitli fitness işlevleri sağlıyor.

OPPO Watch, kullanıcının derin uyku, hafif uyku ve uyanık kalma süresine ilişkin bir uyku raporu oluşturarak uyku kalitesini izleyebiliyor. Ayrıca, kalp atış hızını sürekli olarak izlemek ve son 24 saatteki kalp atış hızını gösteren bir grafik oluşturmak üzere ayarlanabiliyor. Diğer işlevler arasında aktivite ve nefes alma hatırlatıcıları ve kadın sağlığı özellikleri bulunuyor.

Eylemi çevirin

Bir barometre, geometrik sensör, optik kalp atış hızı sensörü PPG, ortam ışığı sensörü, jiroskop sensörü dahil olmak üzere beş egzersiz sensörünü paketleyen OPPO Watch; koşuları, yüzmeleri, bisiklet sürüşlerini, yürüyüşleri ve diğer etkinlikleri takip edebiliyor.

Konum servisleri, aktivite rotalarını ve mesafesini haritalıyor ve OPPO Watch 46mm’de 50 metre su direnci ile korunmaya devam ediyor.

OPPO Watch, Google Haritalar, Google Fit, podcast’ler, müzik ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm Google Play hizmetlerini ve mağaza uygulamalarını barındırıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu