Oracle'ın Bulut ERP satışları yüzde 80 arttı

2015 mali yılının 2’inci çeyrek sonuçlarını açıklayan Oracle, Bulut ERP ve Bulut EPM satışlarını yüzde 80 artırdı. Şirket 600’den fazla müşterinin, büyüme ve inovasyon için Oracle’ın zengin içeriğe sahip, entegre bulut hizmetlerini tercih ettiğini belirtti.
2015 mali yılının 2. çeyrek sonuçları Oracle Bulut ERP ve Oracle Bulut EPM satışlarının yüzde 80 arttığını gösteriyor.
Bu büyüme  Oracle’ın sunduğu bütünleşik, entegre finansal yönetim, tedarik, proje ve performans yönetimini bulutta eksiksiz ve güvenli bir şekilde sunduğuna dair CFO’ların güvenlerini tekrar tekrar vurguluyor.
Aralarında “RE/MAX”, “Transit Wireless”, “SoundCloud”, “Ringo Mobile”, “Communications Test Design Inc.”ve “lynda.com”un bulunduğu 600’den fazla firma Oracle Bulut ERP ve Oracle Bulut EPM’i büyüme ve inovasyon için tercih ediyor. En yeni kullanıcılardan biri olan ve yeni halka arz edilen “RE/MAX”, global “franchise” ve ofislerinde bulunan 90.000’den fazla satış temsilcisinin iş yönetim ve raporlamalarında Oracle’a güveniyor.
2015 Mali Yılının 2. çeyreğinde Oracle, 250’den fazla Oracle Bulut ERP ve Oracle Bulut EPM müşterisini listesine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu