Plantronics çağrı merkezleri için kablosuz kulaklığını tanıttı

Plantronics, yeni geliştirdiği Voyager Focus ile endüstriyel kulaklıkları kablodan kurtarıyor.

Bluetooth teknolojisi ile geliştirilen Voyager Focus, bluetooth özellikli tüm iletişim araçlarına bağlanabiliyor. Kablosuz özelliğinin yanında ses kalitesiyle de dikkat çeken Plantronics Voyager Focus, HD ses kalitesi sunuyor ve arka plandaki gürültüleri kesiyor.

Plantronics, çağrı merkezi gibi yerlerde kullanılan kulaklıkları kablodan kurtaracak yeni ürünü Voyager Focus’u görücüye çıkarttı. USB adaptörü ile dizüstü bilgisayara bağlanabilen, bluetooth destekli masaüstü telefonlar, cep telefonları, tabletler ve akıllı saatlerle de uyumlu olan Voyager Focus, özellikle uzun süre kulaklık ile konuşanların hayatını kolaylaştırıyor.

Gürültüyü engelliyor
Voyager Focus’un üstün arka plan gürültü önleyici özelliği için geliştirilmiş dijital sinyal işlemcisi (DSP) ile üç adet mikrofon görüşmelerinize odaklanmanızı sağlıyor. İsteğe göre aktif gürültü önleyici konuşmanıza odaklanmanızı sağlarken, ‘‘OpenMic’’ tuşu ile de gerektiğinde çevrenizdekileri duyabilirsiniz. 12 saate kadar konuşma süresi ve 15 saate kadar dinleme süresi ile fark yaratan Voyager Focus’un ağırlığı ise 155 gram.

Akıllı sensörler yardımcı oluyor
Voyager Focus’un üzerinde bulunan akıllı sensörler sayesinde kulaklığı taktığınız anda gelen çağrıları cevaplayabilir, çıkarttığınızda da görüşmeyi sessiz moda alabilirsiniz. Ergonomik ve konforlu bir kullanıma sahip Voyager Focus, yastık yumuşaklığında hafızalı köpüğü sayesinde de kişinin kulağına özel olarak şekil alıyor. Tamponlu metal kafa bandı, emniyetli biçimde ayarlanırken dayanıklılık da sağlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu