Realme 4K Google TV Stick özellikleri sızdırıldı

Bu haftanın başlarında, realme'nin TV ilk akış cihazını piyasaya süreceğine dair haberler çıktı. Dün erken saatlerde marka, bu ürünün 24 Eylül'de resmiyet kazanacağını ima etti. Fakat bundan birkaç saat sonra, ürünün temel özellikleri sızdırıldı.

Yogesh Brar, yaklaşmakta olan Realme 4K Google TV Stick’in önemli anlarını paylaşmak için Realme Times ile ortaklık kurdu ve Realme’nin bu türde ilk ürünü hakkında dikkat çeken detaylardan bahsetti.

Adından da anlaşılacağı gibi, realme’den ilk akış cihazı bir stick formunda sunulacak. Ayrıca, bu ürün Google TV’yi Android TV işletim sisteminin üzerinde çalıştıracak ve böylece yeni Google TV arayüzüne sahip ilk akışlı TV stick olarak piyasaya yer edinecek.

Televizyon aksesuarı, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş dört çekirdekli Amlogic SoC tarafından desteklenecek. Bu yonga seti sayesinde 60 fps’de 4K çözünürlük, HDR10+, Bluetooth 4.2 ve çift bant WiFi desteğine sahip olacak.

Piyasadaki diğer rakipleri gibi ürün sesli bir uzaktan kumandayla birlikte gönderilir. Son olarak önemli detaylardan bir tanesi ürün TV’lerle HDMI 2.1 bağlantı kurucak. Cihazın ilk etapta Hindistan daha sonra Avrupa pazarında boy göstereceğini belirtelim.

Firmanın bu kategoride bir hayli zorlu rakiplerinin olduğunu hatırlatmakta fayda var. Samsung’dan LG’ye kadar birçok firmanın bu kategoride ürünün bulunduğunu hatırlatalım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu