Sahibinden.com erişim sorununa ilişkin resmi açıklama geldi!

Şirket, yaşanan erişim sorununun kaynağının alan adı hizmeti sağlayan bir firma ile yaşanan teknik bir problem olduğunu belirtti.

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gayrimenkul ve vasıta ilan platformu Sahibinden.com, gece yarısından bu yana web sitesi ve uygulama üzerinden erişilememesiyle ilgili resmi açıklamayı yaptı. Şirket, yaşanan erişim sorununun kaynağının alan adı hizmeti sağlayan bir firma ile yaşanan teknik bir problem olduğunu belirtti.

Resmi Instagram hesabından açıklama yapıldı

Sitenin Instagram hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sahibinden ailesi olarak, siz değerli kullanıcılarımıza önemli bir duyuru iletmek isteriz. Şu anda platformumuza erişim sağlanamamasının sebebi, alan adı hizmeti sağlayan firmamızla yaşadığımız teknik bir sorundur. Kullanıcılarımızın karşılaştığı erişim sorununu en kısa sürede çözmek adına ilgili firma ile işbirliği içinde çalışmaktayız.

İlgili Makaleler

Bu süreçte yaşadığınız sorun ve rahatsızlıklar için özür diler, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Sorunun giderilmesi için firmamızın yoğun bir şekilde çalıştığını belirtmek isteriz. Konu çözüldüğünde, kullanıcılarımızı bilgilendirmek üzere tekrar bir duyuru yapılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu