Samsung, akıllı saatlerin “Premium” modellerini ve yeni form faktörlerini tanıtıyor!

Saatlerle ilgili olarak, şirket “yeni premium modellerin lansmanıyla yükseltme talebini karşılamaya çalışacağını” ifade ediyor.

Samsung, Galaxy S24 serisinin güçlü satışlarıyla birlikte Q1 2024 için büyük bir kar artışı raporladı. Şirketin basın açıklaması, giyilebilir stratejisinde bazı değişiklikler yapılacağını belirtiyor. Bu değişiklikler arasında Galaxy Ring gibi yeni form faktörlerinin tanıtılması da yer alıyor. Ayrıca, yıllardır ilk kez bir dikdörtgen saat üreteceği söylentileri de dolaşıyor.

Saatlerle ilgili olarak, şirket “yeni premium modellerin lansmanıyla yükseltme talebini karşılamaya çalışacağını” ifade ediyor. Bu, yakında çıkacak olan Galaxy Watch7 Classic’ten daha da üstün olabilir mi? İsimsiz raporlar, Watch7 ailesinin Classic modelinin bir adım üstünde olacak şekilde Pro modeli dahil olmak üzere üç üyeden oluşacağını öne sürüyor.

Samsung, Akıllı Saatlerin "Yeni Premium" Modellerini ve Yeni Form Faktörlerini Tanıtıyor!
Samsung, Akıllı Saatlerin “Yeni Premium” Modellerini ve Yeni Form Faktörlerini Tanıtıyor!

Samsung’un birçok bölümü bulunuyor ve bazıları tüketici ürünlerine odaklanırken, diğerleri parçalar üretiyor. System LSI, yeni giyilebilir teknolojiler için gelişmiş teknolojilere dayalı ürünleri sevk etmeye odaklanıyor. Galaxy Watch7’nin, önceki modeli Exynos W930’dan %50 daha verimli bir SoC ile geleceği söyleniyor. Bu, muhtemelen ilk 3nm giyilebilir yonga olabilir ve artan verimlilik daha yüksek performansla eşleştirilebilir.

Yeni saat serisi, kan şekeri izleme özelliğini de tanıtabilir (ancak bu özellik yalnızca en üst modelde olabilir). Daha önce de duyduğumuz bu sensör henüz gerçekleşmedi. Bunlar sadece söylentiler ve spekülasyonlar, ancak şirket “ileri teknolojiler için 3nm ve 2nm geliştirme çalışmalarının sorunsuz ilerlediğini” rapor ediyor.

Samsung, Akıllı Saatlerin "Yeni Premium" Modellerini ve Yeni Form Faktörlerini Tanıtıyor!
Samsung, Akıllı Saatlerin “Yeni Premium” Modellerini ve Yeni Form Faktörlerini Tanıtıyor!

Galaxy Ring ve Watch7 serisinin temmuz başında tanıtılması bekleniyor, bu yüzden Samsung’un neler hazırladığını görmek için birkaç ay beklememiz gerekecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu