Samsung, giriş seviyesi telefon modelini, Android 14 ile güncelledi!

Bu güncelleme, 1.65GB büyüklüğünde ve güvenlik güncellemesiyle birlikte sunuluyor.

Samsung, giriş seviyesi Galaxy M13 5G modelini Android 14 ve One UI 6.0 ile güncelledi. Bu güncelleme, Samsung’un amiral gemisi ve orta seviye cihazlarından sonra giriş seviyesi modelleri için de geldi. Özellikle Hindistan’da kullanıcılar, yeni firmware sürümü M136BXXU5DWK7’yi indirebiliyorlar. Bu güncelleme, 1.65GB büyüklüğünde ve güvenlik güncellemesiyle birlikte sunuluyor.

Samsung Galaxy M13 5G
Samsung Galaxy M13 5G

Yeni One UI 6.0, Galaxy M13 5G’ye birçok yeni özellik getiriyor. Bunlar arasında yenilenen Hızlı Panel düzeni, emojiler için yeni bir görünüm, yeni varsayılan font ve medya oynatıcı widget’ı için yeni bir tasarım bulunuyor. Ayrıca, kilid ekranı saat widget’ında daha fazla boyut, stil ve yerleşim seçeneği sunuluyor. Samsung’un yerleşik fotoğraf ve video düzenleyicileri de güncellenmiş durumda.

Galaxy M13 5G, Android 12 ile piyasaya sürülmüş ve geçtiğimiz Mart ayında Android 13’e güncellenmişti. Şimdi Android 14 ile iki büyük güncelleme almış oldu ve Android 16’ya kadar iki kez daha güncellenmesi bekleniyor. Cihaz, 6.6 inçlik bir LCD ekran, 8nm Exynos 850 SoC, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile donatılmış. Arka kamera dizilimi 50MP ana kamera, 5MP ultra geniş kamera ve 2MP derinlik sensörünü içeriyor. Ön tarafta 8MP’lik bir selfie kamerası bulunuyor ve 5000mAh batarya 15W şarj desteği sunuyor​​.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu