Samsung sanal gerçeklikle basketbol yolculuğu yaptıracak

Samsung Electronics, ABD Basketbol Takımı işbirliği ile taraftarlara Olimpiyat Oyunları’nda yarışan bir atlet olmanın ne anlama geldiğini, basketbola sanal gerçeklik aracılığıyla üç boyutlu bir bakış sağlayan Chasing the Dream (Rüyanın Peşinde) adlı yeni bir seri ile aktaracak

Olimpiyat Oyunlarının Resmi İletişim Destekçisi Samsung Electronics, ABD Basketbol Takımı işbirliğiyle basketbola sanal gerçeklik aracılığıyla üç boyutlu bir bakış sağlayan Chasing the Dream (Rüyanın Peşinde) adlı yeni bir seriyi hayata geçireceğini açıkladı.
“Beyond the Frame” (Kadrajın Ötesinde) serisinin ikinci projesi olan Chasing the Dream, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları öncesi oyuncuların bakış açısıyla aralarında Klay Thompson ve Paul George’un da yer aldığı ABD Erkek Milli Basketbol Takımı üyelerini ön plana alarak, bu serüveni onların bakış açısından aktaracak.

samsung-gear-vr-ruya-cw2

Kullanıcılar söz konusu içeriğe, Samsung’un ayrıcalıklı sanal gerçeklik içerik hizmeti veren Samsung VR (Sanal Gerçeklik) uygulamasından erişilebilecekler. Uygulamaya ise Oculus ile çalışan Samsung Gear VR aracılığıyla, mobil uygulama da Samsungvr.com üzerinden online olarak ulaşılabilecek.

Hazırlanan 360 derece tanıtım filmi için https://samsungvr.com/view/1yfA5afaxhM 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu