Samsung TV Plus yenilendi: Yeni arayüz ve özelliklerle tanışın!

Güncellenmiş arayüz, artık daha büyük kullanıcı arayüzü öğeleri içeriyor.

Samsung TV Plus, 24 ülkede mevcut olan ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen önemli bir güncelleme aldı. Bu güncelleme, kullanıcı arayüzünde iyileştirmeler ve yeni özellikler sunuyor. Güncellemenin en belirgin değişikliği, izlenebilir içeriğin, popüler başlıkların ve son izlenen içeriklerin genel bir özetini sunan yeniden tasarlanmış ana ekranı içeriyor​​.

Samsung TV Plus güncelleme
Samsung TV Plus güncelleme

Ana ekranın sol tarafına eklenen yeni kategoriler arasında Canlı TV, Filmler/TV Şovları, Müzik, Çocuklar ve Ayarlar gibi bölümler bulunuyor​​. Güncellenmiş arayüz, artık daha büyük kullanıcı arayüzü öğeleri içeriyor ve kullanıcıların Samsung hesaplarına giriş yaparak favori kanallarına kanal rehberinin en üstünden erişmelerini sağlıyor​​.

Son olarak, Samsung TV Plus’ın son versiyonu, Video on Demand (VOD) seçeneklerini ve özelliklerini genişletiyor. Kullanıcılar, seçili programları kanalda belirli bir bölümün yayınlanmasını beklemeden kanal rehberinden anında oynatma için VOD erişimi sağlayabilecek. Ayrıca, güncellemeyle eklenen “Buna Benzer Daha Fazlası” özelliği sayesinde, kullanıcılar izleme geçmişlerine dayalı içerik önerileri alacak​​. Bu güncelleme, 2019 veya sonrasında piyasaya sürülen tüm Samsung akıllı TV’lerde kullanılabilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu