Samsung’dan yeni hamle: ‘Ironflex’ ile katlanabilir ekranların dayanıklılığı artıyor!

"Ironflex" teknolojisinin ilk olarak Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6'nın tanıtımında duyurulması bekleniyor.

Samsung, “Ironflex” adı verilen yeni bir teknolojiyi, katlanabilir cihazlarının dahili ekranlarının dayanıklılığını artırmak için kullanmayı planlıyor. “Ironflex” marka tescili, Samsung Display tarafından yapıldı ve bu teknoloji, katlanabilir OLED ekran panelleri için tasarlanmış. Bu paneller yalnızca katlanabilir akıllı telefonlar için değil, aynı zamanda katlanabilir tablet bilgisayarlar ve giyilebilir video ekran monitörleri için de kullanılabilir.

“Ironflex” teknolojisinin ilk olarak Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’nın tanıtımında duyurulması bekleniyor. Bu Unpacked etkinliği Temmuz sonu veya Ağustos başında gerçekleşebilir. “Ironflex” adının “Iron” kısmı, Samsung’un katlanabilir telefonlarının güçlü ve dayanıklı olması gereken özellikleri vurgularken, “flex” kısmı bu cihazların iç ekranlarının sadece güçlü değil, aynı zamanda esnek olduğunu da ima ediyor​​​​​​.

Samsung, Kore'de Ironflex adının ticari markasını almak için başvuruda bulundu
Samsung, Kore’de Ironflex adının ticari markasını almak için başvuruda bulundu

Ticari marka başvurusu, şirketin Samsung ve diğer cihaz üreticilerine akıllı telefonlar da dahil olmak üzere cihazlar için ekran ve görüntü panelleri üreten ve tedarik eden bölümü olan Samsung Display tarafından yapıldı. Başvuruya KIPRIS tarafından 4020240001601 numarası atandı. Ancak bu yazın Unpacked etkinliğine geçmeden önce, yeni yılın ilk etkinliğinin 17 Ocak’ta yapılması planlanıyor. San Jose, California’da düzenlenecek ve saat 11:00 PST/13:00 EST’de gerçekleşecek. Ön siparişlerin etkinlik bittikten hemen sonra başlaması bekleniyor.

Galaxy Z Fold 6 veya Galaxy Z Flip 6 (büyük olasılıkla “Ironflex” teknolojisine sahip) ile daha çok ilgileniyorsanız, cihazlardan birine sahip olmak için önünüzde hala birkaç ayınız daha var olduğunu belirtelim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu