Samsung’tan evcil hayvan sahiplerine özel robot süpürge

Samsung’un Jet Bot AI+ isimli robotu tüyleri daha iyi çekiyor ve istenildiği zamanlarda evcil hayvanı arayışa çıkabiliyor.

Akıllı ya da robot süpürge modelleri her geçen gün artıyor. Müşteriler, farklı ve fütürist bir deneyim sağlayan robot süpürgelerden bir hayli memnunlar ki üreticiler bu alanda geliştirmelere devam ediyor. Samsung’un Jet Bot AI+ isimli yeni modeli de özellikle evini tüylü bir dostla yani kedi ve köpek gibi evcil bir hayvanla paylaşanlar için tasarlanmış. Tüyleri daha iyi çekme özelliğine sahip robot süpürge istenildiği zamanlarda evcil hayvanı arayışa çıkabiliyor. Özellikle evde olmadığınız zamanlarda aklınız evcil hayvanınızda kalıyorsa bu özellik işinize yarayabilir.

Gelişmiş 3D algılayıcı

Samsung yeni geliştirdiği 3D algılayıcı nesneleri ve canlıları ayırt etmekte oldukça başarılı. Mevcut modeller genellikle yerde duran çorap veya kitap gibi nesnelere karşı sorun yaşayabiliyor. Dolayısıyla robot süpürgenizi gezintiye çıkarmadan önce bir ön hazırlık yapmanız gerekiyor. Ancak Samsung bu sorunun üstesinden gelmekte kararlı; çünkü Jet Bot AI+sadece insanların fark edip sorun olarak nitelendirebileceği nesneleri de 3D şekilde tespit edebiliyor.

Samsung, ürüne bir de yapay zeka ekliyor ve güncelleme vadediyor. Bu sayede kullanıcı deneyimleri ürünün geliştirilmesinde rol oynayacak; çünkü temizlik gibi detaylı bir işi tamamen robotlara teslim etmek için henüz erken. Buna rağmen, teknolojik özelliklerle donanılmış ürün, 1200 dolar seviyesine çıkıyor. Yüksek fiyatıyla beklentileri artıran robot süpürgenin performansını merakla takip edeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu