SAP Gold Partneri Çözümevi, bulutta dijital dönüşüme rehberlik ediyor

Kurumsal uygulama yazılımlarında dünya lideri SAP’nin S/4HANA Cloud çözümü, akıllı ERP’nin yetkinliklerini, bulutun avantajlarıyla birlikte sunuyor. Belirli bir işkolu işlevselliğinden kurumsal çaptaki dijital çekirdeğe kadar, dijital dönüşüm gündemini yönlendirecek uçtan uca çözümlerle birlikte geliyor.

Hızla dijitalleşen ekonomi ve sürekli değişen tüketici davranışları, rekabetçi kaslarını korumak isteyen şirketlerin daha hızlı, çevik, esnek ve dayanıklı olmasını gerektiriyor. Rekabetçi kalmayı hedefleyen akıllı ve sürdürülebilir işletmelerin önünü ise bulut teknolojileri açıyor. Bulut bilişim pazarının, her yıl ortalama bileşik %15,1 büyümeyle 2028’de 1,3 trilyon dolara yaklaşması bekleniyor. Araştırma şirketi MarketsandMarkets tarafından hazırlanan rapora göre, yapay zeka, makine öğrenmesi, büyük veri, uç bilişim ve 5G teknolojilerinin daha fazla benimsenmesiyle, bulutta çok hızlı bir büyümeye tanık oluyoruz. Bu benimsemenin temel nedenleri ise bulut bilişimin SaaS, PaaS ve IaaS hizmet modellerini desteklemesi olarak gösteriliyor.

Daha düşük maliyetli çözümlerinin yanı sıra, maliyet kontrolünü de kolaylaştıran bulut bilişim; ölçeklenebilir, güvenli ve esnek altyapısı sayesinde, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleriyle bir araya geldiğinde, iş ihtiyaçlarını en güncel teknolojilerle karşılıyor. Kurumların temelini oluşturan ERP sistemlerinin, bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayacak kadar güçlü ancak değişen iş modellerine uyum sağlayacak kadar da esnek ve akıllı olması gerekiyor. Kurumsal uygulama yazılımlarında dünya lideri SAP’nin S/4HANA Cloud çözümü, akıllı ERP’nin yetkinliklerini, bulutun avantajlarıyla birlikte sunuyor. Belirli bir işkolu işlevselliğinden kurumsal çaptaki dijital çekirdeğe kadar, dijital dönüşüm gündemini yönlendirecek uçtan uca çözümlerle birlikte geliyor.

İnovasyona ivme kazandırıyor

Giderek daha fazla kurum, ERP altyapısını SAP’ye ve Çözümevi gibi uzman ve yetkin partnerlere emanet ederek şu avantajları elde ediyor: 

  • SAP S/4HANA Cloud, analitik yetkinlikleriyle verileri içgörüye dönüştürerek daha hızlı kararlar alınmasını sağlıyor.
  • İnovasyonu tetikleyerek kurumların çevikliğini artırıyor ve yatırımın geri dönüşünü alma süresini kısaltıyor.
  • SAP’nin yılın her çeyreğinde yaptığı otomatik yazılım güncellemeleri sayesinde, en son yeniliklere anında ve her zaman erişilebiliyor.
  • Organik ya da inorganik olarak büyüyen şirketler, sistemlerini 25’ten fazla ülkede ve 15 dilde haftalar içinde devreye alabiliyor.
  • Abonelik ve kullanım bazlı faturalama gibi yenilikçi gelir özellikleriyle şirketlerin iş modelini dönüştürüyor.

Genel sürüm, çalışmaya hazır bir bulut ERP sunuyor

SAP’nin akıllı bulut ERP çözümleri, genel bulutta (private cloud) devreye alındığında, düşük maliyetler, kullanım kolaylığı, standardizasyon temelli süreç yönetimi ve en az hata gibi faydalarla geliyor. SAP S/4HANA Cloud, Public Edition, çalışmaya hazır bir bulut ERP sunuyor. Hizmetler, bir güvenlik duvarı tarafından korunan özel bir ağ üzerinden sağlanıyor. Hız ve çeviklik vaat eden bir çözümün hemen canlıya alınmasını mümkün kılan genel sürümle, önceden yapılandırılmış süreçlerle sektördeki en iyi uygulamalara sahip olunabiliyor.

SAP S/4HANA Cloud, Public Edition, şu kazanımları beraberinde getiriyor:

  • Kullanıma hazır iş süreçleri: Endüstri standartlarına uygun, önceden yapılandırılmış iş süreçleriyle, işletmeler hızla ve verimli bir şekilde faaliyete geçebiliyor.
  • Düşük toplam sahip olma maliyeti (TCO): BT altyapısı için önemli ölçüde tasarruf elde ediliyor ve daha düşük başlangıç yatırımıyla yüksek kalitede ERP çözümünden yararlanıyor.
  • Hızlı uygulama, kolay yönetim: Hızlı uygulama süreçleri ve kolay yönetim özellikleri işletmelere zaman kazandırırken, BT ekiplerinin iş yükünü hafifletiyor.
  • Otomasyon ve verimlilik: Yüksek düzeyde otomatikleştirilmiş süreçler ve akıllı teknolojiler, rutin görevlere verimlilik kazandırıyor.
  • Sürekli yenilik ve güncellemeler: En güncel yazılım özelliklerine ve güvenlik güncellemelerine otomatik olarak erişiliyor.
  • Ölçeklenebilirlik ve esneklik: Şirketlerin büyüme ve değişimine hızla uyum sağlayabilen bir çözüm sayesinde, değişen pazar koşullarına ve iş ihtiyaçlarına kolayca cevap verilebiliyor.
  • Genişletilmiş ekosistem erişimi: SAP’nin geniş partner ve geliştirici ekosistemine erişilerek, farklı ihtiyaçlar için çeşitli uygulama ve uzantılardan yararlanılıyor.
  • Küresel uyum ve yerelleştirme: Çoklu dil ve para birimi desteği, global pazarlara açılmayı ve yerel düzenlemelere uyum sağlamayı kolaylaştırıyor.

Çözümevi, 27 yılı aşkın deneyimiyle iş süreçlerini dönüştürüyor

27 yılı aşkın deneyimi, 250 kişilik uzman ekibi ve SAP çözümlerinde uzmanlaşmış danışmanlarıyla iş süreçlerini dönüştüren stratejiler geliştiren SAP Gold partneri Çözümevi ile çalışarak SAP S/4HANA Cloud, Public Edition’ı hayata geçiren şirketler, rekabet gücünü artırıyor ve verimliliğini en üst seviyeye çıkarıyor. Avrupa’nın ilk 3 SAP yazılım ve hizmet sağlayıcısı arasına girme hedefine koşan SOA People Group bünyesine katılan Çözümevi, SAP S/4HANA Cloud’un genel sürümüyle işletmelerin hızla ve verimlilikle büyümesinin önünü açan araçları sağlıyor. İş süreçlerini optimize etmek ve değişimlere hızlı yanıt vermek için tasarlanan genel sürüm sayesinde, müşteri memnuniyeti arterken, pazardaki konum güçlendiriliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu