Schneider Electric, Türkiye’nin ilk canlı sanal fuarında

Schneider Electric, Türkiye’nin ilk canlı ve sanal fuarı Voltimum kapsamında, internet üzerinden 2 webinar gerçekleştirecek. Webinarlar ile “Endüstri 4.0” ve “Akıllı Pano” konularında son gelişmeler aktarılacak.


Schneider Electric, Türkiye’nin ilk canlı olarak gerçekleşecek sanal fuarı Voltimum kapsamında, sanal stand ile yer alırken, aynı zamanda internet üzerinden gerçekleştireceği seminerler ile katılımcıları bilgilendirecek.
6-8 Ekim tarihleri arasında http://www.voltimum.com.tr/sanal-fuar internet sitesi üzerinden sanal olarak gerçekleştirilecek, ancak internet üzerinden gerçek zamanlı görüşmelerin yapılacağı fuar kapsamında Schneider Electric “Yeni nesil alçak gerilim dağıtım sistemleri” ve “Endüstri 4.0 ile birlikte endüstriyel otomasyon ve akıllı makine çözümlerini” tanıtacak.

Voltimum Sanal Fuarı kapsamında ayrıca Schneider Electric Endüstri İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özalp “Schneider Electric Endüstri 4.0 ve Sanayinin dönüşümü” ve Alçak Gerilim Sistemleri Ürün Müdürü Yasemin Özkara ise “Schneider Electric Yeni Nesil Akıllı Panolar” konulu 2 farklı webinar gerçekleştirerek “Endüstri 4.0” ve “Akıllı Pano” konularında merak edilenleri katılımcılar ile paylaşacak.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu