Sony bu yıl yeni LinkBuds kulaklıklarını, gelecek yıl ise WH-1000XM6’yı piyasaya sürecek!

Şu anki Sony LinkBuds ve LinkBuds S modelleri, isimlerine rağmen farklı tasarımlara sahip.

Sony hayranlarına hem iyi hem de kötü haberlerimiz var. İyi haber önce gelsin: Sony, bu yılın ilerleyen dönemlerinde ikinci nesil LinkBuds ve LinkBuds S modellerini tanıtabilir. Ancak kötü haber şu ki, bayrak gemisi kulaklıkları Sony WF-1000XM6 ve WH-1000XM6, 2024 yılında piyasaya sürülmeyecek. Bunun yerine, Sony’nin bu kulaklıkları gelecek yılın ilk altı ayında hedeflediği söyleniyor.

Sony Bu Yıl Yeni LinkBuds Kulaklıklarını, Gelecek Yıl İse WH-1000XM6'yı Piyasaya Sürecek!
Sony Bu Yıl Yeni LinkBuds Kulaklıklarını, Gelecek Yıl İse WH-1000XM6’yı Piyasaya Sürecek!

Sony, WH-1000XM4’ü 2020’nin ortalarında duyurmuştu ve XM5’i 2022’nin ortalarında piyasaya sürmüştü. Bu, XM6’nın halefi için iki yıllık bir süreç öngörüyor gibi görünse de, @INSIDERSONY’nin belirttiği gibi, FCC’den henüz kulaklıkları test etmek ve onaylamak üzere herhangi bir haber gelmedi. Sonuç olarak, bu yıl içinde bir lansmanın pek olası olmadığını söyleyebiliriz.

Şu anki Sony LinkBuds ve LinkBuds S modelleri, isimlerine rağmen farklı tasarımlara sahip. Her ikisi de TWS (tamamen kablosuz) kulaklıklar, ancak orijinal model ambiyans sesini engellemeyen açık bir tasarıma sahip.

İlgili Makaleler
Sony Bu Yıl Yeni LinkBuds Kulaklıklarını, Gelecek Yıl İse WH-1000XM6'yı Piyasaya Sürecek!
Sony Bu Yıl Yeni LinkBuds Kulaklıklarını, Gelecek Yıl İse WH-1000XM6’yı Piyasaya Sürecek!

Diğer yandan LinkBuds S, gürültü engelleme odaklı daha geleneksel bir tasarıma sahiptir. Sony, WH-1000XM5 kulaklıklarını yeni Android amiral gemisi Xperia 1 VI ile birlikte ön sipariş bonusu olarak sunmuştu. Belki de gelecek yıl Mark 7 modeli, XM6 kulaklıklarını alır; çünkü Xperia bayrak gemileri genellikle yılın ortasında duyurulur. Ancak şu an için en iyi Sony over-ear ve in-ear kablosuz kulaklıklar hala XM5 modelleri.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu