Sony’den giyilebilir klima: Reon Pocket 5!

Bu yenilikçi cihaz, iş ve günlük yaşam tarzlarına uyum sağlayan iki farklı hava girişi kapaklarıyla geliyor.

Sony yeni nesil giyilebilir teknoloji olan “Reon Pocket 5” ile yepyeni bir inovasyon sunuyor. Bu son teknoloji vücut kliması, geleneksel el pervanelerine alternatif olarak kullanılabilir.

Reon Pocket 5, 23 Nisan’da piyasaya sürüldü ve kullanıcılarına kişiselleştirilmiş konfor sunmayı vadediyor. Boyun bölgesine takılan bu yenilikçi cihaz, termos modülü ve sıcaklık, nem ve hareket gibi çeşitli sensörler kullanarak ideal sıcaklığınızı belirliyor.

Sıcak günler için beş soğutma seviyesi ve serin ortamlar için dört ısıtma seviyesi sunan Reon Pocket 5, çeşitli ortamlara uyum sağlıyor. Ayrıca, cihazın performansını optimize etmek için Reon Pocket Etiketi adı verilen bir aksesuarla da kullanılabiliyor. Bu etiket, çevresel koşulları algılayarak cihaza bilgi gönderiyor ve böylece sıcaklık ayarlarını otomatik olarak düzenliyor. Cihaz ayrıca, kullanıcıların hareket halindeyken sıcaklık seviyelerini ayarlamasına olanak tanıyan bir mobil uygulama ile kontrol edilebiliyor. Reon Pocket 5’in tek şarjla 17 saate kadar kullanım süresi olduğu belirtiliyor.

Sony’nin web sitesinde yaklaşık 170 dolar fiyatla ön siparişe açılan Reon Pocket 5, 15 Mayıs’ta sevkiyata başlayacak. Temel paket, cihazın yanı sıra bir Reon Pocket etiketi ve beyaz bir boyun bandı içeriyor. Daha fazla tarz isteyenler için, bej bir boyun bandı da ekstra bir ücretle sunulacak.

Bu yenilikçi cihaz, iş ve günlük yaşam tarzlarına uyum sağlayan iki farklı hava girişi kapaklarıyla geliyor. İş tarzı için olanı, yaka hizasına kadar uzanarak boyun ve sırt şekline uyum sağlarken, diğer kapak daha düşük yaka tarzlarına uyum sağlıyor ve daha rahat bir kullanım sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu