Strategy 4.0 Forum 8 Şubat’ta düzenlenecek

QGroup ve Boğaziçi Eğitim iş birliği ile dünyanın farklı ülkelerinden 14 stratejist geleceği şekillendiren trendleri ve teknolojileri konuşmak için İstanbul’a Strategy 4.0 Forum’a geliyor.


Tüm gün 14 farklı oturumda ele alınacak konulardan bazıları:

1. Çarpıcı Teknoloji Öngörüleri
2. Büyük Veri
3. T-İnsan
4. Dijital Dönüşüm
5. Akıllı Şehirler
6. Bioteknoloji
7. Yapay Zeka ve Robotlar
8. Çevik İnovasyon
9. Otonom Araçlar
10. Nesnelerin İnterneti ve İletişim Trendleri

Açılış konuşmasını Londra’dan Amelia Kallman teknoloji öngörüleri, büyük veri ve fazlası hakkında yapacak. Futurist ve ekonomist Ufuk Tarhan, T-İnsan ve geleceğin ihtiyaç duyacağı insan kaynakları yetkinlikleri hakkında konuşacak. İsveç’ten Mikael Petersen, dijital dönüşümle ilgili son projelerini ve başarı hikayelerini paylaşacak. Mevcut paradigmaların nasıl yetersiz kalacağını ve değişmesi gerekeceğini ele alacak. Amerika Birleşik Devletlerinden Dan Montgomery, strategy 4.0 için çelik inovasyon tekniklerini sunacak. QGroup kurucusu Ferhat Demir, kurumsal inovasyonu içeren yeni bir strateji olgunluk modeli tanıtacak.

Ayrıca Şişecam Ar-Ge Müdürü Şener Oktik, tasarımın geleceğini; Siemens Chief Sustainable Officer’i Esra Kent, VR ve oyunlaştırmayı; Turkcell Chief Strategy Officer’i Murat Sunal, iletişim trendlerini; Proline’dan Beril Kırıcı, geleceğin şehirlerini; AppliedAI CEO’su Cem Dilmegani, gelecek 10 yılda yapay zekanın şirketleri nasıl sarsacağını; Dünya Gazetesi Strateji Yöneticisi Murat Yıldız, medyanın geleceğini; Medipol Chief Strategy Officer’i katma değeri yüksek sağlık ve bioteknoloji trendlerini ve Erdemir Grubu eski Strateji Yöneticisi Özgür Özel otomobillerin geleceğini ele alacak.

Zirve herkesin katılımına açık olmakla birlikte özellikle inovasyon ve strateji ekip liderleri, orta ve üst düzey yöneticiler, şirket sahipleri ve girişimcilere önerilir. Srateji geliştirebilmek için trendleri iyi okumak ve geleceği doğru ön görmek gerekir. Tüm kritik sektördeki trendler fütüristtik bir bakış açısı ile masaya yatırılacak.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu