Toshiba ilk kamera modülünü üretti

Google’ın telefon projesi “Project Ara” için ilk kamera modülünü Toshiba üretti. 
Google’ın modüler telefon projesi “Project Ara” yavaş yavaş ortaya çıkarken, ilk kamera modülü Toshiba’dan geldi. Toshiba, Project Ara için bir kamera modülü üretti.

Toshiba kamera modülü 5 ve 13 magapiksel

Toshiba’nın Project Ara için ürettiği kamera modülü prototipi 5 ve 13 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca Toshiba’nın Project Ara için geliştirdiği kamera modülünde CMOS sensör bulunuyor. Project Ara tamamen oluşturaladığı için kamera modülü bilgisayar yardımıyla çalıştırılıyor.

 Toshiba kablosuz şarj da üretecek

Toshiba’nın Project Ara planları sadece kamera modülleri ile sınırlı değil. Şirket, Project Ara için NFC, kablosuz şarj, harici bellek ve Toshiba’nın TransferJet teknolojisine özgü modüller üretecek.

Toshiba ürünleri 5 yıl garantili

Diğer yandan, Toshiba’nın notebook,tablet, televizyon, harddisk, kamera ve led aydınlatma ürünleri Türkiye distiribitörü TNB A.ş. temsil ettiği tüm ürünler için tüketicilere 5 yıl garanti sunuyor. Toshiba kullanıcılarına teşekkür niteliğinde olan 5 yıl garanti hizmeti, Mart ayı sonuna kadar yapılacak alışverişlerde geçerli. TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada ‘’Bilişim sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi, uzmanlığı ve yeniliklerde öncülüğüyle tanınan Toshiba’nın en yeni ürünlerini Toshiba kalitesi ve güvencesiyle sunarken şimdi eşsiz bir fırsata imza atıyoruz. Ürünlerimize o kadar güveniyoruz ki şimdi tüm ürünlerimizi 5 yıl garantili olarak sunuyoruz. İster bir Toshiba notebook, TV veya tablet alın; isterseniz Toshiba HDD veya çevre dostu Led aydınlatma ürün grubumuzdan ürün seçin; tüm ürünlerimiz 2020 yılına kadar garantili. Toshiba ile 25’inci yılımızda Toshiba kullanıcılarına teşekkür niteliğinde olan 5 yıl garanti hizmeti, Mart ayı sonuna kadar yapılacak alışverişlerde geçerli.’ Haberin devamı için tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu