Türk şirketine San Diego’da teknoloji Oscar’ı

San Diego’da düzenlenen 2016 Cisco Global Learning Partner Conference etkinliğinde BT Eğitim, “Indirect Learning Partner of the Year Award” ödülüne layık görüldü.

Dünya çapında 200’den fazla eğitim kurumunu geride bırakan BT Eğitim, “Teknoloji Oscar’ı” olarak adlandırılabilecek bir ödülü evine götürdü. Şirket 2014 yılında da EMEAR bölgesinin “En İyisi” seçilmişti.

Ülkemizde ağ ve iletişim teknolojileri alanında eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunan BT Eğitim, “Teknoloji Oscar”ı olarak ifade edilebilecek bir başarıya imza attı. 2014 yılında EMEAR bölgesinin “Yılın Eğitim İş Ortağı” seçilen BT Eğitim, bu defa dünya çapında 200’den fazla Cisco Eğitim İş Ortağı arasından sıyrılarak, Global Learning Partner Organization ve Logical Operations tarafından “Yılın Eğitim İş Ortağı” (Indirect Learning Partner of the Year) seçildi. BT Eğitim’i dünyanın en iyi Cisco eğitim şirketlerinden biri yapan ödül, ABD’nin San Diego kentinde düzenlenen “2016 Cisco Global Learning Partner Conference” etkinliğinde, 28 Şubat Pazar gecesi düzenlenen törende duyuruldu.

Bu ödülün, ülkemizde teknoloji eğitimleri veren şirketler arasında, bugüne dek elde edilen en yüksek onur olduğunu belirten BT Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kızıları sözlerine şöyle devam etti: “Teknoloji pazarında ağ donanımları, sunucu, collaboration gibi farklı segmentlerde pazarı domine eden bir teknoloji geliştiricisinin ödülünü almak, yaptığımız işin büyüklüğünü ve sunduğumuz hizmetin kalitesini gösteriyor. Ödül aynı zamanda, dünyanın Türkiye’nin teknoloji alanındaki bilgi birikimi ve donanımlı çalışanları ile örnek bir ülke olduğunu kabul etmesi anlamına da geliyor. Kuruluşumuzun 15’inci yılında böyle bir onurla taçlandırılmamız ise onun değerini bizim için daha artırıyor. Elbette bu başarı, bu 15 yıllık emeğin ve birikimin bir sonucu. Her biri alanlarında en iyi olan çalışanlarımızı tebrik ediyor ve bu ödülü onlara adıyoruz.”

BT Eğitim’in Türkiye’de İmza Attığı “İlkler ve Enler”:

  • Türkiye’nin en yüksek global ödüllerle onurlandırılan ilk Cisco Eğitim İş Ortağı (2016 Indirect Learning Partner of the Year Award, EMEAR Acceleration Award Indirect Award)
  • Türkiye’nin ilk Cisco ACI için seçilen “Yetkili İş Ortağı”
  • Türkiye’nin ilk ACI Eğitimi
  • Türkiye’nin ilk Kadın Cisco Eğitmeni (CCSI, Zeynep Pulat)
  • Türkiye’nin ilk CCIE Data Center sertifikalı eğitmeni (Aşkın Çakır)
  • EMEAR bölgesinin “En İyi Eğitmenleri” (Cumhur Kızıları, Aşkın Çakır)
  • Türkiye’nin en büyük CCIE ve CCSI sertifikalı eğitmen kadrosu
  • Türkiye’nin en çok CCIE sertifikası çıkartan CCIE eğitimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu