Twitter Blue abonesi olmayanlara mesaj sınırlaması geliyor

Şu anda günde 500 DM gönderme hakkına sahip olan ücretsiz kullanıcılar için bu sayı 30'a düşürülecek.

Twitter, ücretsiz kullanıcılar için sunulan bazı özelliklere erişimi kısıtlamak için bir adım daha atmaya hazırlanıyor. Son haberlere göre, popüler sosyal medya platformu, Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcıların gönderebileceği doğrudan mesajların sayısını sınırlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor. Şu anda günde 500 DM gönderme hakkına sahip olan ücretsiz kullanıcılar için bu sayı 30’a düşürülecek.

Twitter’ın bu hamlesiyle, platformun daha fazla özellik sunan premium abonelik hizmeti Twitter Blue’ya yönelik talebi artırmayı hedeflediği düşünülüyor. Twitter Blue aboneleri arasında, tweet’leri geri alma, daha uzun tweet’ler yazma, tweet’leri profilin en üstünde sabitleme ve özel içeriklere erişim gibi avantajlar bulunuyor.

Henüz Twitter resmi olarak ücretsiz kullanıcıların DM gönderme sınırlamasıyla ilgili bir açıklama yapmamış olsa da, bu özelliğin şu anda test aşamasında olduğu ve yakın bir zamanda kullanıma sunulabileceği bildiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk tarafından doğrulanan bir başka gelişmeye göre, şirket, DM’lerin yalnızca göndereni takip eden kişilere gönderilmesini sınırlayacak bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Bu durumda, takip etmeyen kullanıcılara DM göndermek için sadece doğrulanmış hesaplara veya Twitter Blue abonelerine izin verilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu